Zabava

"Klanjao sam 2 puta" Dragojević obrijao glavu, pa otkrio sve o islamskim običajima (VIDEO, FOTO)

Dejan Dragojević priznao je da je promijenio vjeru i prešao u islam kada je stupio u brak sa Dalilom Dragojević. On je nedavno to priznao i javno, iako u "Zadruzi" nikada nije želio da govori o tome, pa čak i kada je to tvrdila njegova bivša supruga.

Dejan Dragojević brije glavu
FOTO: DEJAN DRAGOJEVIC / YOUTUBE/SCREENSHOT

Dejan je, naime, otputovao u Medinu, kako bi posjetio džamiju za vrijeme Ramazana.

Dragojević je sada pokazao kako je obrijao glavu u jednoj lokalnoj berbernici, a na snimku se vidi kako ga frizer uređuje.

Dejan Dragojević kod frizera
FOTO: DEJAN DRAGOJEVIC / YOUTUBE/SCREENSHOT

Dejan je na istom snimku dodao:

Pročitajte još

– Klanjali smo dva regata, trebalo nam je pet minuta ukupno. Ko nema abdest, ide da uzme abdest. U suštini ne jedete i ne pijete puno vode, kako biste sve mogli da izgurate – poručio je Dragojević, koji je na putovanje pošao kako bi prešao iz Medine u Meku.

Podsjećanja radi, jutros rano Dragojević je objavio snimak dok klanja u džamiji, a nakon toga je otkrio da napušta Medinu.

– Danas nam je posljednji dan u Medini, za nekih sat vremena krećemo u Meku, treba da se spakujem. Nisam ni spavao, treba sada sve da obiđem, da uđem u ihrami, umoran sam, ne znam šta da vam kažem – govorio je Deki dok se snimao ispred džamije.

Podsjetimo, nakon što se ovim povodom oglasila i Dejanova majka Biljana Dragojević i priznala da je bila iznenađena njegovim priznanjem, oglasila se i majka Aleksandre Nikolić, bivše djevojke Dejana Dragojevića, prenosi Blic.

– Čitala sam juče to u novinama. Pročitala sam… Neka mu je sa srećom ako je to njegova sreća. Nemam ništa da kažem – rekla je Slovenka za Pink.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije