Svijet

Ko je mladi Crnogorac osumnjičen za ubistvo MILIONERKE IZ UKRAJINE

Policija nije juče uspjela da pronađe Tivćanina Arsenija Stanovića (22), kojeg traže zbog navodnog ubistva Ukrajinke Anastasije Lašmanove (30).

Ko je mladi Crnogorac osumnjičen za ubistvo MILIONERKE IZ UKRAJINE
FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Bivši vaterpolista i sin šefa ispostave Granične policije Aerodroma Tivat Zorana Stanovića, nije zvanično osumnjičen za ubistvo ukrajinske milionerke, pišu Vijesti.me.

Policija je raspisala internu potjernicu za njim, jer im je nedostupan od 11. maja uveče, kada je beživotno tjelo Lašmanove pronađeno u stanu u kotorskom naselju Dobrota, u kom je živjela.

Za njim se traga od 13. uveče, pošto je policija, navodno, došla do operativnih saznanja da je navodno ubio svoju bivšu djevojku.

Pročitajte još

Lašmanovoj je od siline udaraca skoro smrskana glava. Na glavi i na telu bile su vidljive ubodne rane, najmanje deset, najvjerovatnije nanijete nožem.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Psihijatar i seksolog dr Jovan Marić, za “Vijesti2 je objasnio da broj ubodnih rana i način ubistva govori o strasnom zločinu zločinu iz strasti:

– Kad ima previše uboda nožem, kad se urade neke strašne stvari, odseče glava…, to govori o zločinu iz strasti. Strasna sumanutost ima patološku ljubomoru, to je ozbiljna bolest. Mnogi koketiraju sa ljubomorom, ali patološka ljubomora je ozbiljna bolest, kao i erotomanija. To je strasna, patološka zaljubljenost. Čovjek nikako ne može da se otkači od osobe koju je umislio da voli, samo nju i ništa drugo. Takva osoba mora ozbiljno da se tretira i liječi, to ni malo nije lako i takvi prolaze fazu nade, fazu mržnje i fazu osvete.

Objasnio je da se na našem podneblju često događaju zločini iz strasti jer smo emotivan narod.

Dr Marić je kazao da ne zna detalje zločina u Dobroti i da je nemoguće dublje analizirati slučaj jer nije razgovarao sa osumnjičenim.

Lašmanova je bila izvršna direktorica milionski vrijednih kompanija.