Hronika

Ko je monstrumu otkrio lokaciju: Više policajaca pod istragom zbog moguće povezanosti s ubicom iz Gradačca

Više službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona nalazi se pod istragom zbog moguće povezanosti sa Nerminom Sulejmanovićem, višestrukim ubicom iz Gradačca.

Nermin Sulejmanović brutalno ubio suprugu
FOTO: IRON_BB24/ISNTAGRAM/SCREENSHOT

Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona u saradnji sa Kantonalnim tužilaštvom u Tuzli trenutno provodi istragu protiv više osoba koje se mogu dovesti u bilo kakvu vezu sa ubicom Nerminom Sulejmanovićem iz Gradačca.

Kako se saznaje, zbog moguće povezanosti sa ubicom, pod istragom MUP TK se trenutno nalazi i određeni broj policijskih službenika. U pitanju je, kako otkriva izvor, više osoba.

Nermin Sulejmanović sa suprugom i djetetom
FOTO: LJUDI I ZIVOT BOSANSKE POSAVINE/FACEBOOK/SCREENSHOT

– Istraga se provodi protiv svih pripadnika policijskih snaga iz Tuzlanskog kantona, kako bi se utvrdilo da li postoji veza između njihovog ponašanja i djelovanja i svega onoga što se desilo u Gradačcu – rekao je izvor.

Istraga koja se trenutno provodi trebala bi otkriti i to ko je ubici iz Gradačca otkrio lokaciju na kojoj se nalazila njegova nevjenčana supruga.

Pročitajte još

Određene indicije postoje da je u pitanju osoba iz policije, međutim, sa sigurnošću se ne može tvrditi dok istraga ne bude završena, piše Klix.

Sulejmanović je nevjenčanu suprugu nakon pronalaska ubio na najsvirepiji način. Pored nje usmrtio je još dvije osobe, dok je tri ranio.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije