Zabava

Ko je zgodni suprug Ane Bebić: Kupio joj je stan pred porođaj i napravio iznenađenje iz snova (FOTO)

Suprug Ane Bebić prepun je iznenađenja.

Ko je zgodni suprug Ane Bebić: Kupio joj je stan pred porođaj i napravio iznenađenje iz snova (FOTO)
FOTO: RAS/RAS SRBIJA

Od kada se posvetila majčinstvu i povukla iz javnosti, svi se pitaju ko je suprug Ane Bebić, koji joj je život promijenio iz korijena.

Igor Đolić, direktor IT kompanije, pjevačici, koja je zbog ljubavi, iz rodne Hrvatske došla u Srbiju, podario je dva sina Matiju i Andriju, a trudi se da joj život svakim danom učini posebnim.

Naime, suprug Ane Bebić već godinama pronalazi načine da na njeno lice iscrta osmijeh, a pjevačica, koja je odlučila da svoj život čuva od radoznalih pogleda, ipak povremeno na “Instagramu” pokaže svog zgodnog muža.

Najromantičniji gest, koji joj je do sada priredio bila je kupovina njenog stana iz snova, o čemu je pričala za magazin:

Pročitajte još

– Dva dana pred porođaj s Matijom završila sam na nekim analizama u bolnici, a kada je došao po mene, Ivan mi je saopštio da ima iznenađenje. Pitao me je šta je to što bi me sada najviše učinilo srećnom i prilikom pogađanja upitala sam ga da li me vodi na ručak ili je uzeo slobodan dan, na šta mi je on odgovorio: “Kupio sam ti stan”. Oduševila sam se jer smo nekretninu prije toga zajedno gledali i bili opčinjeni njome, ali sve je ostalo na “razmislićemo” – rekla je pjevačica za Stori, a tom prilikom otkrila je i kako svoj brak i pored dvoje male djece uspijevaju da spasu od rutine:

– Još na početku braka dogovorili smo se da uvijek nešto interesantno smislimo samo za nas dvoje. U najgorem slučaju, djecu strpamo u krevet u pola devet, upalimo filmove i serije i u deset smo od umora i sami u krevetu (smijeh). Nismo se još razdvajali od njih na duže – rekla je.

Prihvati notifikacije