Banjaluka

KO SE SNAĐE, SVAKA MU ČAST Sutra zatvoren dio jednosmjerne ulice u centru, a evo kako će saobraćaj biti preusmjeren

Zbog aktivnosti povodom velikog otvaranja Zimzobala u nedjelju, 3. decembra, u periodu od 17.30 do 21 čas biće zatvoren dio Ulice kralja Petra I Karađorđevića i to na dijelu ulice od raskrsnice sa Ulicom Milana Tepića do raskrsnice sa Ulicom Marije Bursać.

jednosmjerni saobraćaj pješaci semafor
FOTO: MIOMIR JAKOVLJEVIĆ/RINGIER

Dakle, za saobraćaj će biti zatvoren potez od glavne “Pošte” do zgrade Ekvatora.

Iz Gradske uprave navode dalje da će saobraćaj biti preusmjeren u ulice Milana Tepića i Kninsku, “te će se u vezi tim saobraćati u dijelu Kninske ulice u formi dvosmjernog saobraćaja”.

Za tu potrebu biće postavljena odgovarajuća signalizacija i oprema.

Pročitajte još

– Mole se učesnici u saobraćaju da povećaju oprez, prate postavljenu saobraćajnu signalizaciju i brzinu prilagode uslovima na putu – saopšteno je iz Gradske uprave.

Podsjećamo da su ulice u centru Banjaluke već dvadesetak dana iz dvosmjernog prilagođene za jednosmjerni saobraćaj. Mnogi se upravo pitaju kako će da izgleda saobraćaj kada bude “zatvoren” centar grada zbog raznih manifestacija.

Uz postojeća ograničenja i nova pravila, ovo će, nesumnjivo, zadati nove glavobolje vozačima. Onaj ko se snađe sutra, svaka mu čast. Ili je ipak bolje ne voziti tim dijelom grada.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije