Svijet

KOBAN BUNT Dječak pokušao da se OSVETI RODITELJIMA, ali je zbog nekoliko minuta OTIŠAO U SMRT

Tinejdžer se iznervirao, jer su ga premjestili iz škole zbog lošeg ponašanja i obmesio se u svom domu, javljaju lokalni mediji.

KOBAN BUNT Dječak pokušao da se OSVETI RODITELJIMA, ali je zbog nekoliko minuta OTIŠAO U SMRT
Foto: Ilustracija/Promo/RAS Srbija

Adam Bramli počeo je da puši kanabis i pravio je probleme roditeljima i profesorima.

U namGeri da “srede” njegovo ponašanje, četrnaestogodišnjaka su ispisali iz škole i odvojili ga od njegovih drugova.

Poslat je u drugu školu, ali je odbijao da ide i stalno je bježao. Prošle godine, 1. maja pronašli su Adama obješenog u svojoj sobi. Preminuo je u bolnici istog dana.

Pretpostavlja se da je on htio da ga roditelji nađu pred sam čin samoubistva, ali se to nije dogodilo. Adam nije patio od duševnih bolesti, volio je da provodi vrijeme sa svojim prijateljima i sport.

Ali, njegovo ponašanje je već nekoliko mjeseci zabrinjavalo roditelje, koji su odlučili da ga pošalju u novu školu.

Mislim da se Adam nije slagao sa odlukom – rekao je detektiv Metju Čapmen.

Komšije su ispričale o nasilju u porodici, gdje je Adam psovao roditelje i lomio stvari po kući, kada su pokušavali da ga odvezu u novu školu.

Jednom su ga na silu uvukli u kola.

Često bi bježao i vraćao se da provede dan sam. Komšije su navele i da se osjećao miris kanabisa iz njihove kuće u Česterfildu.

Policija je saznala da je nekoliko dana prije tragedije, Adamov otac kontaktirao socijalnu službu zbog svog sina.

Na dan kada je umro, Adam je bos pobjegao od kuće, prije nego što se vratio kada su mu roditelji otišli na posao. U tome nije bilo ničeg neobičnog.

Njegov stariji brat Jozef se vratio kući nakon škole i razgovarao je sa majkom telefonom. Ona ga je pitala da li je Adam kod kuće. Dozivao ga je, ali nije dobio odgovor. Onda je izašao.

Oko 18 sati po lokalnom vremenu, roditelji su se vratili sa posla. Ušli su u Adamovu sobu i našli ga u kritičnom stanju.

Pokušali su da ga ožive i pozvali hitnu pomoć. Ljekari su uočili znakove života, ali je ipak proglašen mrtvim kasnije tog dana.

Obdukcija je pronašla tragove kanabisa u organizmu. Uzrok smrti je prelom vrata.

– Nije bilo naznaka da će tako nešto učiniti – ispričao je njegov otac Ričard.

Budući da je Adam, kada su ga pronašli, još davao znakove života, detektiv smatra da se objesio nedugo pred dolazak roditelja.

– Vjerovatno je to uradio iz osvete. Nije hteo da izvrši samoubistvo, samo da ga roditelji pronađu dok to čini – naveo je detektiv, prenosi Blic.

(Mirror , T. T.)