Politika

Koga će podržati: SPS o izborima u Doboju nakon sjednice Predsjedništva

Predsjednik SPS Goran Selak i član Predsjedništva Dragutin Škrebić sastali su se danas sa članovima i rukovodstvom Gradskog odbora SPS Doboj a razgovaralo se o pripremama za izbore i predstojećim aktivnostima, saopštili su iz SPS.

Koga će podržati: SPS o izborima u Doboju nakon sjednice Predsjedništva
FOTO: SPS

SPS će na izborima u Srebrenici podržati zajedničkog kandidata stranaka iz Republike Srpske, dok će o podršci za gradonačelnika Doboja odlučiti na sjednici Predsjedništva.

– SPS će podržati ideje i politike koje predviđaju bolju socijalnu i zdravstvenu zaštitu građana, ekonomsku i demografsku obnovu Republike Srpske i Budućnost Srpske kao prioritet. O podršci kandidatu za gradonačelnika na izborima u Doboju biće odlučeno na predstojećoj sjednici Predsjedništva, a u Srebrenici će SPS podržati zajedničkog kandidata stranaka iz Republike Srpske Mladena Grujičića. Svjedočili smo pokušajima izbornih manipulacija po pitanju Srebrenice i smatramo da je zajednički nastup političkih subjekata iz Republike Srpske najbolji odgovor na pokušaje zloupotreba. Takođe, tražićemo provjeru svih fiktivnih političkih subjekata koji se prijavljuju na izbore i nemaju ni jedan glas – stoji u saopštenju SPS.