Zabava

KOLUTAO OČIMA I GLEDAO U PLAFON Čanak nije bio impresioniran političkim nastupom Kije Kockar

Gostovanje rijaliti zvijezde Kije Kockar u političkoj emisiji “Hit tvit” na televiziji Pink izazvalo je lavinu komentara na društvenoj mreži Tviter, a njeno gostovanje nije baš oduševilo narodnog poslanika i predsjednika LSV Nenadu Čanku koji je, takođe, bio gost ove emisije.

KOLUTAO OČIMA I GLEDAO U PLAFON Čanak nije bio impresioniran političkim nastupom Kije Kockar
FOTO: SCREENSHOT TV PINK

Da je neverbalna komunikacija glasnija od verbalne, jasno je pokazao lider LSV. Naime, dok je Kija govorila o Kosovu i Metohiji, ali i o pristupanju Srbije Evropskoj uniji, Nenad Čanak je kolutao očima. Gledao je, u nekom momentu, u plafon, pa u pod, mrštio se… Takvim pokretima, Čanak je pokazao šta misli o Kijinim stavovima i uopšte njenom miješanju u politička pitanja.

A stavovi Kije Kokar iznijeti u sinoćnoj emisiji naišli su na osudu mnogih. Slično mišljenje kao i lider LSV, bar ako je suditi po neverbalnim gestovima, imali su i Tviteraši. Gorjele su društvene mreže.

Čekaj, doživjeli smo da Kija Kockar sjedi u emisiji baziranoj na političkoj debati i pala*udi svojom mudrošću? Želim asteroid momentalno – jedan je od komentara.

Rijaliti zvijezda je komentarisala odluku EU da ne otvori pregovore sa Sjevernom Makedonijom i Albanijom. Istakla je da su se naše komšije naivno nadale pristupu.

– Ja se ne slažem da mi treba da uđemo u EU, jer budućnost EU neće biti tako svijetla. Smatram da oni to što rade rade da destabilizuju Balkan. Nas već jesu, sad malo njih. Njima to odgovara kao jedna ping – pong loptica, hoćemo nećemo, pa od toga ne bude ništa – rekla je rijaliti učesnica u emisiji.

Kija o sukobu Sergeja Trifunovića i Olivere Jovićević

Rijaliti zvijezda se osvnula i na sukob glumca i predsjednika Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergeja Trifunovića i novinarke RTS Olivere Jovićević.

– Mogu da podržim ženu kao ženu jer sam i ja ta koja, kao i moja majka, doživljavam ogromne uvrede, pa i sabotiranja. Ne može ni muškarac da se navikne na to, pogotovo ne neka žena. Naravno da osuđujem sve to, gadim se toga – rekla je Kija.

Kockareva je riješila i da posavjetuje Trifunovića, ali je i njemu i Jovićević poručila da “spuste loptu”.

– Gospodinu Sergeju, ako je već neko loše postupio prema njemu, savjetujem da se izdigne iznad toga i da ne uzvraća tako. Čula sam i reakciju Olivere, da je i ona njega nazivala pogrdnim imenima, što opet ne opravdavam. Mislim da bi i ona trebalo da spusti loptu i da ne prima lično. Mi smo svi na javnoj sceni, na ovaj ili onaj način, i podložni smo kritikama i pohvalama – zaključila je Kija Kockar.

Lider PSG je rad autorke “Upitnika” Olivere Jovićević uporedio sa radom prostitutke, nakon čega se oglasila i novinarka koja je za Sergeja rekla da je loš glumac sa lošom dikcijom, te da će se vidjeti na sudu.

(Blic)