Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Kompanija Robot otvara NOVI PRODAJNI CENTAR kao pomoć građanima (FOTO)

Biznis
Autor:

Foto: Robot/promo

Kompanija Robot bogatija je za još jedan prodajni centar.

Kako saznajemo, Robot je 20. marta u mjestu Matuzići Doboj-Jug otvorio novu trgovinu na 6.000 metara kvadratnih, te zaposlio 80 novih radnika.

– Iako smo planirali odgoditi otvaranje našeg novog prodajnog centra zbog trenutnih dešavanja u zemlji i regiji, odlučili smo suprotno. Odustali smo od mnogobrojnih  aktivnosti koje su prvobitno planirane, onemogućili bilo kakva masovna okupljanja, te organizovali put do sigurne kupovine. Smatramo da je u ovom momentu najpotrebnije našim građanima obezbijediti dovoljne količine osnovnih životnih proizvoda, koje su ovih dana u deficitu, te im na taj način olakšati i dati mogućnost kupovine. Pri tome zaposleno je novih 80 radnika, što je u ovim momentima za Doboj-Jug ohrabrujuća situacija. Kako je trgovina obezbijeđena dovoljnim količinama svih roba, na ovaj način smo djelomično umirili građane i obezbijedili njihove potrebe, a sve u cilju smanjenja panične situacije u zemlji. Trudimo se obezbijediti dovoljne količine svih roba i u ostalim trgovinama, kako bi se kupovina odvijala nesmetano – kažu u Robotu.

Naglašavaju da su uložili sve svoje resurse u rješavanju trenutnih prepreka, te se nadaju da ćemo zajedno prevazići novonastalu situaciju.

– Napominjemo da se roba i dalje isporučuje prema redovnim isporukama, deficitarna roba dolazi sporije u ograničenim količinama zbog dužeg zadržavanja na graničnim prelazima, što je ujedno i jedini razlog kašnjenja takvih vrsta proizvoda u svim trgovinama, ali razloga za paniku nema – dodaju u Robotu.

Maksimalna posvećenost kupcima, briga o radnicima, niske cijene u ključnim momentima, samo su neki od pokazatelja društveno odgovorne pozicije i uloge ovog domaćeg trgovačkog lanca.

Važno je znati na koga možemo računati u teškim trenucima, kompanija Robot je zasigurno jedna od njih.

(A.E.)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO