Zabava

Komšije Anđelke Prpić razvezale jezik "Stalno je viđamo sa ovim momkom"

Glumica Anđelka Prpić se trudi da privatnost drži van očiju javnosti i to joj već neko vrijeme polazi za rukom.

Komšije Anđelke Prpić razvezale jezik "Stalno je viđamo sa ovim momkom"
FOTO: MITAR MITROVIĆ, JOVAN ILIĆ/RAS KOMBO

Pojavljuje se u medijima tek toliko koliko je dovoljno da priča o novoj seriji ili filmu, međutim intimu vješto krije.

Kako bismo saznali nešto više o tome kakva je zapravo kad se kamere ugase uputili smo se u centar Beograda, gdje Anđelka živi. Komšija iz zgrade u kojoj ona stanuje otkrio nam je kako je često viđa sa partnerom, biznismenom Srđanom Stojanovićem.

– Viđao sam je sa momkom i to ne samo jednom, nego više puta. Viđam ih da šetaju zajedno, nikada se nisu na ulici poljubili, ali vidi se da su bliski. Djeluje da se lijepo slažu, nikad se nisu sukobili, a da je neko od susjeda to čuo ili vidio. Inače, Anđelka je ovako prijatna i ljubazna komšinica. Gleda svoja posla i nema puno dodirnih tačaka sa nama – kaže komšija iz zgrade, dok u obližnjem kafiću ističu da je uvijek nasmijana.

– Ona je uvijek dobro raspoložena, ali ne voli da je ljudi zagledaju i komentarišu. Dođe kod nas u kafić gdje obično popije flaširanu vodu i gleda da se na zadržava puno, kako ne bi privlačila pažnju. Nisam primjetio da ostavlja veliki bakšiš, jer obično narudžbine plaća kreditnom karticom – napominje konobar za „Super TV“, prenosi Blic.

Jedna od prodavačica kaže da često primjeti kako glumica papire drži u ruci dok šeta i da sa njih nešto čita, dok pretpostavlja da su to tekstovi za uloge koje priprema.

– Često je odsutna kada pazari kod nas ili kada šeta ulicom. Nekako imam osjećaj da je potpuno isključena od ovog običnog svijeta. Uvijek u rukama ima neke papire, kao da iščitava uloge napisane za nju. Nisam nikada zagledala šta tačno na papiru piše, jer je nekulturno, ali pretpostavljam da je to u pitanju. Ovako je sasvim normalna, skromna i korektna komšinica. Kako ne pravi skandale javno, tako ih ne pravi ni u privatnom životu – zaključuje prodavačica.

Sin Jakša joj uvijek sprema iznenađenja

Komšije otkrivaju da se glumica ne odvaja od sina jedinca Jakše.

– Anđelka je posvećena majka, baš vodi računa o sinu. Vidi se da je ljubav između njih dvoje jaka. Jakša je vezan za majku, tome u prilog govori činjenica da svaki put kada ode do prodavnice voli da joj ponese neko iznenađenje u vidu čokolade ili nekog slatkiša koji Anđelka voli. Divno je vidjeti da se u današnje vrijeme sin i majka lijepo slažu i da između njih vlada harmonija. Bolje je i to nego da prave skandale i svađe na ulici. Vidi se da je Jakšu lijepo vaspitala i da nije razmaženo dijete.

Prihvati notifikacije