Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“KONAČNO” Amerikanac dobio srpski pasoš, pa javno pokazao koliko je srećan zbog toga (VIDEO)

Društvo
Autor:

Foto: Charles Cather/Facebook/Screenshot

Vlada Srbije primila je u državljanstvo Srbije dvojicu državljana SAD, a jedan od njih je Čarls Kater.

On je poznati jutjuber koji godinama živi u Srbiji i obožava ovu zemlju, a u snimku koji je objavio prvo je poljubio srpski pasoš, a onda rekao da je ovo prvo njegovo jutro kao srpskog državljanina.

– Sada mogu da glasam, kupujem nekretnine, idem u Rusiju, Kinu i Kubu bez vize… moj život je sada 100 puta bolji, ali glavni razlog što sam želio ovaj pasoš je zbog ponosa. Ja sam trenutno najponosnij vlasnik srpskog pasoša u ovoj zemlji – rekao je on na svom Jutjubu.

Čarls je ispod snimka napisao: “Trajalo je 10 godina, ali se konačno desilo! Vlada Srbije mi je dala državljanstvo kao “počasnom građaninu”. Sad sam ponosni Srbin” On je nekoliko puta u videu ponovio da je ponosan zbog svog novog pasoša.

Inače, Kater živi u Novom Sadu, a u Srbiju je došao oko osam godina poslije svađe sa jednim Srbinom preko društvene mreže na stranici “Ja mrzim Ameriku”.

Nakon rasprave sa jednim srpskim građaninom, on je odlučio da provjeri kakva su osjećanja Srba prema Amerikancima pa je došao u Srbiju. Poslije nekoliko odlazaka i dolazaka, odlučio je da se trajno preseli, piše Kurir.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO