Zabava

Konačno se zna zašto Makron NIJE DOVEO BRIŽIT U SRBIJU

Kako donose pojedini francuski mediji, prva dama Bridžit Makron, koja je od svog supruga, francuskog predsjednika Emanuela Makrona starija 25 godina, nedavno je u najvećoj tajnosti posjetila privatnu kliniku u Parizu, gdje se podvrgla estetskim zahvatima.

Konačno se zna zašto Makron NIJE DOVEO BRIŽIT U SRBIJU
FOTO: PROFIMEDIA

Posljednji put u javnosti je viđena sredinom prošlog mjeseca, kada je u pratnji supruga, francuskog predsjednika Emanuela Makrona bila na tradicionalnoj vojnoj paradi u Parizu u sklopu obilježavanja Dana pada Bastilje.

Samo dva dana nakon parade, Bridžit Makron stigla je u privatnu kliniku “American Hospital of Paris”, gdje je imala zakazane konsultacije sa ljekarima da bi dan kasnije, prema pisanju francuskih medija, već bila na operacijskom stolu.

Operacija navodno je trajala čak tri sata, ali se ne zna o kojoj proceduri je riječ. Nagađa se da se podvrgnula nekom od zahvata pomlađivanja, vjerovatno kako javnost ne bi više toliko pažnje posvećivala prevelikoj razlici u godinama između nje i supruga, piše Blic Žena.

Inače, upravo ta pariska privatna klinika odavno je poznata među bogatima i slavnima koji svoje tijelo i lice s punim povjerenjem prepuštaju najvećim stručnjacima.

Operacija je prošla bez ikakvih problema, a učiteljica u penziji napustila je kliniku iste večeri – piše u francuskoj štampi, koja otkriva i kako je nakon zahvata Bridžit Makron provela dva dana u Lanterni, službenoj rezidenciji u Versaju i da je ovo razlog zašto nije bila sa suprugom u posjetiji Srbiji.