Zabava

Konstrakta "zaludjela" i Holivud: Najpopularnija mlada američka glumica sluša "In corpore Sano“

Zendaja, jedna od najpopularnijih mladih holivudskih glumica podijelila je na svom storiju top listu najslušanijih pjesama na kojoj se, između ostalog, nalazi i srpska predstavnica na Evroviziji, Konstrakta.

Konstrakta "zaludjela" i Holivud: Najpopularnija mlada američka glumica sluša "In corpore Sano“
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RAS SRBIJA

Zendaja je na svom Instagramu podijelila top ljestvicu deset najslušanijih pjesama. Na prvom mjestu nalazi se Zendajina pjesma iz pomenute HBO serije „Euforija“, ali na šestom mjestu se nalazi i Konstrakta sa svojom pjesmom „In corpore Sano“.

Zendaja je, podijelivši listu aktuelnih pjesama, privukla gomilu srpskih fanova koji su masovno krenuli da komentarišu originalnu Genius objavu sa stihovima pjesme:

– Umjetnica mora biti zdrava, biti zdrava, biti, biti, biti, biti zdrava.

FOTO: OLIVER BUNIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: OLIVER BUNIĆ/RAS SRBIJA

Anastasija uživa u kupki: Noga iz pijene navodi muškarce na grešne misli

Inače, nakon Srbije, Konstrakta je dospjela na prvo mjesto u trendingu i u cijelom regionu, pa je u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Makedonij i Hrvatskoj takođe jedna od najslušanijih pjesama, piše Telegraf.

U Sloveniji je nešto drugačija situacija, pa je numera, u kojoj pjevačica govori o zdravlju na trećem mjestu, dok je u Austiji zauzela peto mjesto.

Najveće iznenađenje je što je Konstraktrina pobjednička pjesma veoma slušana na Malti, gdje je na drugom mjestu u trendingu, ali i u Norveškoj, u kojoj je na trećem mjestu.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu