Magazin

KRALJEVI DRAME Ova 4 znaka preuveličavaju stvari samo kako bi dobili pažnju

Ljudski život se sastoji od malih radosti i tuga koje doživljavamo na životnom putovanju.

KRALJEVI DRAME Ova 4 znaka preuveličavaju stvari samo kako bi dobili pažnju
FOTO: SHUTTERSTOCK

Dok se neki hrabro suočavaju i sa optimizmom hvataju u koštac sa svojim nevoljama, drugi se guše u svojim osjećanjima prije nego što krenu dalje.

Iako je prihvatanje svojih emocija uvijek zdravija opcija, poznato je da neki horoskopski znaci idu predaleko.

Pogledajte u nastavku ko su kraljice drame među Zodijacima, koje često preuveličavaju svoje probleme kako bi dobili utjehu i pažnju od voljenih.

Lav

Arogantna i egoistična žena Lav se ne stidi da bude ranjiva kada su u pitanju ljudi koji su joj najbliži. Dakle, pažljivo posmatrajte i uskoro ćete uočiti ovu nezavisnu ženu kako se, kada je neko omalovažava, pretvara u brbljivu kukavicu.

Bilo da je to svađa sa prijateljicom, svađa sa kolegom ili čak svađa sa njenom majkom, ona se će se ponašati kao kraljica drame dostojna Oskara.

Rak

Ovi vodeni znaci postaju konkurentni kada pričaju o svojoj tragediji. Ako bi slušalac objasnio da su i oni doživjeli sličnu situaciju, Rak bi obesmislio njihovu traumu kako bi izgledao kao da su oni najviše patili.

Pročitajte još

Rak je kraljica drame kad god im to odgovara, sve dok je njihov ljubavnik tu da ih utješi.

Djevica

Iako je poznato da su ovi znaci metodični perfekcionisti, čini se da žude za savršenstvom čak i kada je drama u pitanju. Ako imate ljubavnika Djevicu, možda ćete ih doživjeti kao kraljice drame kada se najblaže prehlade ili se čak isjeku na papir.

Obožavaju da im se podilazi, pa nerijetko koriste lažne suze da bi došle do željenog cilja.

Ribe

Ima onih koji pate u tišini, a ima i onih koji više vole da svoju nelagodu stave do znanja svakome ko želi da ih sluša. Ribe spadaju u ovu drugu kategoriju. Često se mogu čuti kako se žale na povrede koje su doživjele, bilo da su to one stvarne ili plod njihove mašte, prenosi mondo.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije