Zabava

KRISTIJAN JAVNO PRIJETIO SAČEKUŠOM Golubović mora na saslušanje zbog riječi upućenih Staniji

Osnovno tužilaštvo u Rumi, kojem zbog mjesne nadležnosti, a u vezi sa krivičnim djelima počinjenim na teritoriji Šimanovaca, pripada slučaj Kristijana Golubovića, potvrdilo je, da je učesnik "Zadruge 4" pozvan na saslušanje u svojstvu osumnjičenog.

KRISTIJAN JAVNO PRIJETIO SAČEKUŠOM Golubović mora na saslušanje zbog riječi upućenih Staniji
FOTO: RAJKO RISTIĆ/RAS SRBIJA

Kristijan je na saslušanje pozvan zbog prijetnji smrću Staniji Dobrojević, uživo u programu.

– Pred OJT u Rumi pokrenuto je krivično gonjenje protiv Aleksandra Golubovića zvanog “Kristijan”, zbog krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti iz člana 138 st. 1 KZ, povodom događaja od dana 16.09.2020. godine, kada je imenovani uputio prijetnje smrću oštećenoj Staniji Dobrojević.

OJT u Rumi odmah po saznanju za opisani događaj dana 17.09.2020. godine, osnovalo je predmet posl.br KTP 547/20. U daljem toku postupka osumnjičenom Aleksandru Goluboviću upućen je poziv za saslušanje u svojstvu osumnjičenog za dan 21.10.2020. godine – navodi se u odgovoru Tužilaštva.

Osnovno tužilaštvo u Rumi je u odgovoru istaklo da će razmotriti nedavne događaje u rijalitiju Zadruga, koji su se dogodili drugog i 16. oktobra ove godine, a u kojima je Kristijan javno prijetio “sačekušom” učesniku Filpu Caru, te fizički nasrnuo na učesnicu Mariju Kulić.

FOTO: R.RISTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: R.RISTIĆ/RAS SRBIJA

Time će utvrditi da li se u radnjama pomenutog Kristijana stiču obilježja nekog od krivičnih djela, piše Nova.

Članica Savjeta REM kaže da je REM taj koji je podnio krivičnu prijavu protiv Golubovića.

– REM je podnio krivičnu prijavu tužilaštvu, koji je jedini nadležan da pokrene postupak – rekla je kratko.

Podsjetimo, usljed pomenutih događaja REM (Savet Regularnog tijela za elektronske medije) je odlučio da pokrene izradu pravilnika, kojim će biti ograničeno emitovanje rijalitija u terminu od 23 časa do šest jutru, potvrdio je tada član Savjeta Slobodan Cvejić.

Judita Popović je izjavila i da je procedura ograničavanja rijalitija u toku, te da će sjednica članova savjeta biti održana u srijedu, piše Telegraf.

Prihvati notifikacije