Magazin

Kristina Mandarina unovčila "slavu": Ovako danas izgleda najpoznatija prodavačica voća (FOTO)

Atraktivna Hrvatica Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina (24), privukla je pažnju javnosti prije nekoliko godina kao najatraktivnija pijačarka na ulicama Zagreba. 

Kristina koja je postala poznata po prodavanju mandarina na ulici, promijenila lični opis operacijama
FOTO: KRISTINAOFFICIAL12/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Eksplicitne fotografije

Kristina već neko vrijeme umjesto mandarina prodaje svoje golišave fotografije na platformi za odrasle, što je objavila i na svom Instagram profilu.

Osim eksplicitnih fotografija, Kristina na sajtu za odrasle prodaje i intimne snimke, a njen Instagram je pun izazovnih slika na kojima pozira u donjem vešu i kupaćim kostimima.

Krsitina je, nakon što su njene slike sa pijace postale viralne, riješila da batali prodavanje na tezgama i krenula je na plastične operacije.

Kristina koja je postala poznata po prodavanju mandarina na ulici, promijenila lični opis operacijama
FOTO: KRISTINAOFFICIAL12/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Sada ima “sedmice”, ali i jedan neuspješan pokušaj da ima “mačije oči”, zbog čega su joj ostali ožiljci.

Kristina je prije tri godine zapalila domaću javnost navodima da je u vezi sa srpskim jutjuberom Bakom Prasetom, pošto je na društvenim mrežama objavila snimak iz njegovog automobila.

Veza s Prasetom

– Najskandalozniji trenutak ove godine bio mi je kada su me ljudi povezivali sa Bakom Prasetom, samo zbog vožnji u njegovom “lamborginiju”. To je suludo, mi nemamo nikakve veze jedno sa drugim – rekla je tada Kristina.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije