Kultura

(VIDEO) KRITIKA ODUŠEVLJENA Nikolas Kejdž ima novi šokantni film kojeg već zovu VRHUNSKIM REMEK-DJELOM

Čini se da je Nikolas Kejdž postigao još jednu ludost svojim predstojećim horor filmom "Longlegs" koji je oduševio kritičare i nazvan je "odbojnim", "šokantnim", "zastrašujućim", ali i "remek-delom".

Scena iz horora "Longlegs"
FOTO: MOVIE TRAILERS SOURCE/YOUTUBE/SCREENSHOT

Među pozitivnim kritikama je i da je ovo najbolji film u horor žanru koji smo dobili ove godine.

Novi film je takođe postigao rijetke 100 odsto na sajtu za prikupljanje recenzija Roten tomejtos, pošto je impresionirao (i uplašio) svakog svog rekordnog gledaoca do sada.

U horor filmu, 60-godišnja zvijezda Kejdž preuzima jezivu ulogu serijskog ubice kog progoni FBI agent Li Harker (Maika Monro), koji ostavlja pisma pored tijela na mjestima zločina sa potpisom “Longlegs”.

Kako istraga postaje sve komplikovanija, sa otkrivenim okultnim dokazima, Harker otkriva ličnu vezu sa ubicom i mora da reaguje brzo da okonča svoj zastrašujući pohod ubijanja.

Napisan i režiran od strane Osguda Perkinsa, a producent Renfildovog glumca Kejdža, “Longlegs” takođe uključuje Ališu Vit i Bler Andervud, kao i Kirnana Šipke.

Pročitajte još

U međuvremenu, sajt Bladi diskasting je primjetio da film uranja gledaoce “tako temeljno u odbojnu, neprijatnu prirodu zla kroz zastrašujuće slike i taktilnu atmosferu”.

Flikering mith ga je takođe pohvalio kao “najstrašniji film decenije”, dok su ga drugi kritičari nazvali “najboljim filmom u horor žanru za ovu godinu“, “najstrašnijim horor filmom 2024.” i “nesvetim, užasnim spojem visoke umjetnosti i anksioznosti”, ali i “žurka nakaza”, i “remek-djelom”.

Duga i raznolika karijera oskarovca Kejdža uključivala je nekoliko horor filmova, kao što su rimejk “The Wicker Man”, “Vampirov poljubac” i “Mandy”, piše Blic.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu