Svijet

“Ku*vo, spraću sa tebe sve grijehe” Sin bivšeg policajca tukao nevjenčanu suprugu, pa pucao na policiju

B.P. (27), sin bivšeg hrvatskog policajca pritvoren je zbog višestrukog silovanja i fizičkih napada na nevjenčanu suprugu u Susedgradu u Zagrebu.

“Ku*vo, spraću sa tebe sve grijehe” Sin bivšeg policajca tukao nevjenčanu suprugu, pa pucao na policiju
FOTO: FACEBOOK, 24SATA.HR/SCREENSHOT

Njega je dežurni sudija istrage Županijskog suda u Zagrebu pritvorio na mjesec dana kako ne bio ponovio djelo i uticao na svjedoke.

On je osumnjičen za teški pokušaj ubistva policajca, višestruko silovanje vanbračne supruge, nasilje u porodici, povredu djetetovih prava i prijetnje smrću tačnije u svom petosatnom ludilu u kući i na krovu iste 21. avgusta 27-godišnjak je u bijegu prislonio policajcu pištolj na stomak, nakon što je suprugu maltretirao, vređao, tukao i silovao.

– Kurvo, glupačo…. Ubiću te. Spraću s tebe sve grijehe – gnusni je dio repertoara uvreda i pretnji koje je izgovarao iz dana u dan svojoj nevjenčanoj partnerki sve nije najavio suicid. Upravo zbog tog posljednjeg dijela u ulicu je u popodnevnim satima 21. avgusta pristigla policija i pregovarač, ali i zagrebački vatrogasci koji su razvukli jastuk u slučaju da skoči.

Pročitajte još

U kući je 27-godišnjak sam bio zatvoren od 16.15 do 21.30 sati kada su policajci nasilno uletjeli u kuću jer su začuli pucanj. Ali, on je to iskoristio i skočio kroz prozor, pa zapucao iz pištolja na policajce.

Iako su mislili da ga “imaju”, prevarili su se jer je krenuo da bježi, ali nije daleko uspio da pobjegne. A uvertira u ovonedeljni užas datira od prošlogodišnjeg juna, kada je, prema navodima njegove partnerke, počeo da fizički i psihički zlostavlja nju i djecu. Pritom je uvijek bio pijan i drogiran, a nije se libio da je vrijeđa da je ‘drolja‘, a znao je i da se na njoj iživljava šakama i kablom punjača mobilnog telefona, prenosi Blic.

Prigovarao joj je da mnogo troši, a 19. avgusta ga je odbila za polni odnos pa ju je silovao i pretukao i ujedno joj stavljao peškir u usta kako se ne bi čulo da zapomaže. Silovanje je ponovio.

Inače, nije prvi put da ima posla s policijom 27-godišnjak, a svakodnevica mu je ispunjena konzumacijom alkohola i droge. U prošlosti je bio i žrtva. Pojavljivao se kao svjedok u postupku protiv njegovog oca kojom prilikom je, otkrio da ga je kao malo dijete otac zimi vodio na Velebit da očvrsne pa bi zauzvrat, u slučaju plača, bio pretučen.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu