Magazin

Lako se pokolebaju osjećanjima: Ova 3 horoskopska znaka NAJVIŠE VARAJU na djevojačkim i momačkim večerima

Priznajmo da žene više iščekuju dan vjenčanja nego muškarci. Više su uzbuđene, pridaju značaja svakom detalju, pa čak i onim koji prethode samom činu vjenčanja kao što su djevojačke i momačke večeri.

Ljubavni horoskop
FOTO: FREEPIK

Prilikom organizovanja istih, odlučuje se da li će to biti neka mirnija varijanta ili recimo odlazak u klub, zakup prostora i slično, a nerijetko se na tim proslavama dogodi i nešto što ona druga strana ne bi smjela da sazna, kao recimo prevara.

Koji su to znaci Zodijaka koji ne prezaju od prevare na devojačkim i momačkim večerima?

Rak

Jedna studija je otkrila da su Rakovi najplodniji prevaranti sa 79,3 odsto ispitanika koji su priznali da su varali buduće partnere na momačkim/djevojačkim večerima (36,5 odsto muškaraca i 42,8 odsto žena).

Neki će možda biti iznenađeni s obzirom da se Rak smatra majčinski nastrojenim znakom, ali zapamtite da je ovaj vodeni znak kojim vlada Mjesec notorno loš u granicama. Lako se pokolebaju osjećanjima pa se može desiti da “pomiješaju” budućeg partnera sa nekom drugom osobom.

Bik

Još jedan iznenađujući varalica je Bik koji je došao na drugo mjesto sa 78,6 odsto ispitanika koji su priznali da su varali tokom momačkog/djevojačkog vikenda. Iako je znak koji se tradicionalno povezuje sa nepokolebljivom lojalnošću, da rijetko izlaze iz kuće ili imaju uopšte ideju o varanju, oni kad ipak uspjeju da prevare, to ih čini nedvosmisleno srećnim i hedonistički nastrojenim.

Pročitajte još

Bik je ozloglašen po tome što ostaje u vezama koji su dugo prešli tačku svog vrhunca, tako da ukoliko imaju partnera i odu na momačko/djevojačko veče, možda će prevariti partnera kod kuće.

Vaga

Vaga klizi na treće mjesto sa 77,5 odsto ljudi koji su priznali da su varali tokom momačkih i djevojačkih večeri. Ovo rangiranje je manje šokantno jer znak Vage predstavlja i ravnotežu koja se bori sa tim da li da prevari partnera ili ne.

Trećina ispitanika Vage priznala je da njihov partner nikada nije saznao za njihovo nevaljalo ponašanje.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije