Magazin

Pripremite se dobro, slijedi vam nimalo lak period: Decembar će biti vrlo težak za ova 2 horoskopska znaka

Stigao nam je i posljednji mjesec u godini, kada svi pravimo određene retrospektive - šta smo uradili i postigli, a šta je ostalo na spisku nedovršenih obaveza.

horoskop
FOTO: SHUTTERSTOCK

Astrolozi su dali svoje astro prognoze za mjesec praznika i slavlja, a najpoznatiji ruski astrolog Pavle Globa tvrdi da će decembar biti posebno izazovan za dva znaka. Njih čekaju teški momenti i sve stvari koje su odlagali da riješe sada su stigle na razrješenje.

Pročitajte još

Blizanci

Blizanci su tokom cijele godine naporno radili, a nagrada za uloženi trud im je stalno izmicala. Posljednji mjesec u godini Blizancima će pružiti priliku da ubiraju plodove rada i riješe svoje dugoročne profesionalne planove.

Ipak, ruski astrolog tvrdi da je će za njih decembar biti izrazito težak mjesec i da se 2023. godine za njih neće dobro završiti na poslovnom polju, piše Stori.

Vodolije

Vodolije je sreća pratila tokom cijele godine, ali u decembru će im okrenuti leđa. Šta god budu željeli da završe, neće uspjeti, a pritisak zbog dovršenih poslovnih obaveza biće ogroman. Pritiskaće ih svi, a pa astrolog savjetuje da sve obaveze koje mogu odlože, jer ja ovo za njih jedan od najnepovoljnijih astroloških perioda.

Ipak, dogodiće im se i nešto lijepo – na samom izmaku godine u život će im ući osoba koja bi mogla značajno da utiče na sve.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije