Zabava

Lav zavidi Ovnu: Zbog čega su horoskopski znakovi ljubomorni jedni na druge

Neke vrline koje mi imamo trn su u oku drugim ljudima. Zodijak kaže da to ima veze sa horoskopskim znakom, pa tako je Rak koji je empatičan i ranjiv, ljubomoran na Škorpiju koja zna kako da kaže ne i obezbjedi sebi malo mira.

Lav zavidi Ovnu: Zbog čega su horoskopski znakovi ljubomorni jedni na druge
FOTO: SHUTTERSTOCK

Ovan

Ovan, kao vatreni znak, je jako odlučan i zna šta treba da učini da dobije ono što želi od života. Drugi su ljubomorni na njegovu neustrašivost kada krene prema cilju jer uvijek obavi posao i ne kaje bez obzira na način na koji stigne do tog cilja. Ovaj znak ljubomoran je na Vagu. Šarmantna Vaga uvijek pronalazi ravnotežu u svakoj situaciji i niko se ne uvrijedi šta god da proizlazi iz usta Vage, a to Ovnu ponekad može zasmetati.

Bik

Bik ima čvrstu ruku kada je u pitanju novac i mirno srce. Strpljenje je njegova vrlina, a drugi će biti ljubomorni na jasno utemeljen način na koji on živi svoj život. On je pak ljubomoran na Strijelca. Strijelac voli zabavu i većinu je vremena bezbrižan, a Bik bi jako želio biti takav.

Blizanci

Kada je u pitanju razgovor, niko nije tako vješt kao Blizanac. Njihov najveći neprijatelj je dosada, tako da oni uvijek skupljaju informacije i uče nove stvari kako bi održali svoj um zaposlenim. Blizanci su ljubomorni na Bikove. Um Blizanaca vrti ideje i u stalnoj je potrazi za nečim novim. Bik se čini zadovoljnim kada samo sjedi, tada se opusti i ne brine previše, a to bi i Blizanac jako volio.

Rak

Rak voli da pomaže drugima pa to znače da ima stalan protok ljudi koji mu dolaze, ali i odlaze. Takođe, oni ujedno znaju da slušaju druge i uvijek će ljudima služiti kao rame za plakanje. No oni su ljubomorni na Škorpije. Oni su sjajni u samozaštiti i ne dopuštaju drugima da im se previše približe. Kada žele da ih svi ostave na miru, oni to i ostvare i ne boje se reći ljudima da trebaju malo odmora. Takav pristup je ponekad i Raku zaista potreban.

Lav

Lav voli zabavu i uvijek je okružen obožavateljima. On se obično smije i uvijek zabavlja ljude oko sebe, i to je ono što izaziva ljubomoru, ali je Lav ljubomoran na Ovna. Iako Lav ima veliki krug prijatelja, može biti prilično nesiguran. Ovan za razliku od Lava ima malo povjerenja prema ljudima i nije zabrinut zbog toga šta drugi misle o njemu.

Djevica

Djevica upravlja svojim životom. Zahvaljujući svojim impresivnim organizacionim i planerskim sposobnostima, Djevice su uvijek na mjestu onog ko upravlja situacijom i ne boje se da drugima kažu šta mogu bolje da urade. Ali organizovana Djevica ljubomorna je na Ribe. Djevice imaju poprilično ozbiljan i praktičan pristup, dok Ribe spontano pristupaju životu. One se problemima opterećuju kako im dolaze i kreću se poput plime i osjeke.

Vaga

Povučena Vaga uvijek izbjegava dramu. Ona povezuje ljude i ispravlja nepravedne situacije, i nikada ne ignorše nepravednost. Takođe, Vaga je ljubomorna na Jarca. Vagi je važno da sve bude pravedno a to može da bude poprilično iscrpljujuće. Vaga bi htjela da bude hladnokrvna poput Jaraca koji se radije se ne upliće u poslove drugih.

Škorpija

Vaše moći su privlačnost i intenzivan, tajanstveni pogled. Možda nećete igrati onu igru da vas je teško osvojiti, ali je očaravajuće za druge kada se pokušavaju probiti do vas. Ljubomorni ste na Vodoliju. Vodolija vrlo lako stvara prijatelje i njima je uvijek okružena. Škorpiji je ponekad teško približiti se, pa baš onaj intenzitet koji ljude privlači može ih i uplašiti.

Strijelac

Optimizam i sreća čine život lakšim i vama i onima oko vas. Imate nevjerovatnu sposobnost da vidite svijet kroz ružičaste naočare i ništa vas ne može “spustiti”. Strijelac je ljubomoran na Blizance. Znak Blizanaca nema nikakvih problema s time šta govori i ako nekog u svom obraćanju povrijede, dok Strijelac ima velikih poteškoća s tim.

Jarac

Pribrani Jarac može strateški ući u bilo koju situaciju ili izaći iz nje. On zna šta želi, a njihova sposobnost planiranja unaprijed u kombinaciji s nagonom za uspjeh znači da će ga i postići. Ovaj znak ljubomoran je na Raka. Rak je takav da mu se svi povjeravaju dok Jarac može biti hladan i proračunat, što druge može odbiti i učiniti ih usamljenim.

Vodolija

Vaš nedostatak je briga za ono što drugi misle. Uvijek imate povjerenje u sebe i držite se onoga u šta vjerujete da je ispravno ili u to kako želite provesti svoje vrijeme. No, ipak ste ljubomorni na Djevicu. Vaš svijet može biti haotičan jer vaša potreba za slobodom uzrokuje pogrešno shvatanje od strane drugih. Djevica je ipak uvek pod kontrolom i tačno zna što želi, a vama to nedostaje.

Ribe

Ribe imaju tu sposobnost da lako pokažu empatiju i razumiju ljude. One mogu imati duboke i bogate odnose bez i da to pokušavaju. No zbog svoje osjećajnosti, ponekad im je iscrpljujuće stalno preuzimanje tuđih emocija. Lav zna kako se zabaviti, a ako od nekoga ne dobiju ono što žele, nemaju problema s nastavljanjem života. Ribe bi vrlo rado želele imati takve osobine, piše Astrology Answers, prenosi noizz.rs.

Prihvati notifikacije