Digitalna Srpska

LEGENDA SE NASTAVLJA - XIAOMI REDMI NOTE 9 Vrhunski telefoni u m:tel multibrend ponudi

Budžetski superstar, Xiaomi Redmi Note 9 je odličan izbor, jer vam mnogo toga nudi po veoma povoljnoj cijeni.

LEGENDA SE NASTAVLJA - XIAOMI REDMI NOTE 9 Vrhunski telefoni u m:tel multibrend ponudi
FOTO: M:TEL

Xiaomi Redmi Note 9 ima veliki FHD ekran od 6,5 inča, fantastičnu četvorostruku kameru, masivnu bateriju i sjajne performanse.

Dizajnom koji se ističe, Xiaomi Redmi Note 9 je modernog izgleda sa diskretnom selfi kamerom i Corning® Gorilla® Glass 5 zaštitom.

Četverostuka kamera pružiće vam mnogo toga. Super jasna glavna kamera od 48 MP zabilježiće nezaboravne trenutke, a širokougaoni objektiv, makro objektiv i senzor za dubinu daće vam najbolje rezultate bez obzira na to koju scenu želite da ovekovječite.

Prednja kamera od 13 MP podržava portretni način rada i AI uljepšavanje, čineći vaše fotografije upečatljivijim i prilagođenim vašim ličnim željama.

Redmi Note 9 opremljen je octa-core procesorom visokih performansi, a s baterijom od 5020 mAh uživaćete ​​u nevjerovatnoj snazi.

Xiaomi Redmi Note 9 je pristupačan i kvalitetan telefon s kojim nećete pogriješiti. Potražite ga u m:tel ponudi, uz preporučenu tarifu Pretplata: M+ možete ga kupiti po cijeni od 36,02 KM a ostatak platiti na mjesečne rate od 6,26 KM.

Više informacija o m:tel ponudi mobilnih telefona potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.

A.E.