Kultura

Leonardo Di Kaprio i Džidži Hadid viđeni zajedno: Večerali u društvu njegovih roditelja (FOTO)

Leonardo Di Kaprio i Džidži Hadid nedavno su viđeni kako ulaze u isti restoran u Londonu, a nedugo nakon toga u isti restoran stigli su i njegovi roditelji.

Leonardo Di Kaprio
FOTO: MOHAMMED BADRA/POOL/EPA

Di Kaprio i Hadid zajedno su večerali u londonskom restoranu, a njima su se pridružili i njegovi roditelji kako bi upoznali slavnu manekenku.

Mediji su ranije pisali da je par prekinuo u februaru nakon kraće veze, ali čini se da su nedavno ipak obnovili svoju vezu. Di Kaprio je nakon večere odlučio prošetati jednom od londonskih četvrti sa ocem i maćehom, a nešto kasnije im se pridružila i Džidži.

Iako su u restoran stigli odvojeno, Di Kaprio je odlučio pojaviti se u javnosti i pokazati zainteresiranost. Međutim, kako izvor blizak glumcu navodi, nisu svi oduševljeni njegovim izborom djevojke. Naime, par provodi mnogo vremena skupa i njegovi prijatelji se osjećaju zapostavljeno.

Još uvijek nije jasno, kada su Di Kaprio i Džidžii Hadid obnovili svoju vezu, budući da se nakon njihovog raskida u februaru glumac povezivao s drugim slavnim ženama, a nedavno je i 28-godišnju manekenku Neelam Gill upoznao sa svojom majkom, prenosi Klix.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije