Zabava

Lepa Lukić završila u suzama zbog Milana Marića i IMA OZBILJNU ZAMJERKU (FOTO)

Kraljica narodne muzike Lepa Lukić prisustvovala je premijeri filma "Toma", filmskoj priči o životu legendarnog pevača Tome Zdravkovića i priznala da se potresla na projekciji.

Lepa Lukić završila u suzama zbog Milana Marića i IMA OZBILJNU ZAMJERKU (FOTO)
FOTO: SCREENSHOT, A. SLAVKOVIĆ/RAS KOMBO

Film je odličan, ali sam se odrala plakajući. Marić je maestralno odigrao Tomu, on me je oduševio. Ona scena kad su mu davali infuziju, ja sam umrla koliko sam jaukala od plača, rekla je Lepa za Kurir i dodala da je zadovoljna i kako je glumica Tamara Dragičević dočarala Silvanu, ali i iznijela jednu zamerku:

– Tamara je lijepo dočarala Silvanu. Sviđa mi se i Olivera Bacić, koja je igrala mene, ali nema tu neke pretjerane sličnosti. Sve te scene sa mnom nisu baš autentične, nije to bilo baš tako, ne znam kako se spremala za ulogu. Nisam mnogo zastupljena u filmu, ali mi je Bjela obećao da će mog lika biti više u seriji – rekla je ona.

FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: SNEŽANA KRSTIĆ/RAS SRBIJA

Pjevačica je potom otkrila i neke anegdote iz druženja s Tomom, koje bi voljela da su bile prikazane i u filmu.

– Toma nije volio poraz nikako. Igrali smo stalno remi i gangstere u kolima kad smo išli na turneje, u svakoj pauzi, uvijek je htio da pobijedi, ali ja sam bila glavna. Sjećam se da smo igrali igre sve od Beograda do Zagreba, ko ima više petica i devetki na registracijama automobila koji su nam dolazili u susret. Da su me zvali za film, ja bih im sve to rekla – zaključila je.

Prihvati notifikacije