Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

Lider Dveri upao u zgradu RTS, zahtijeva da gostuje u Dnevniku

Politika
Autor:

Foto: Tanja Valić/Tanjug

Lider Dveri Boško Obradović, jedna od organizatorki protesta “1 od 5 miliona” Jelena Anasonović i grupa građana upali su večeras na silu u zgradu RTS, tražeći da gostuju u Dnevniku.

Na lice mesta je stigla i policija, a nije bilo incidenata.

Kako javljaju reporteri Blica, Obradović je izjavio kako “žandarmerija ulazi u RTS”. On je ranije naveo da neće otići iz zgrade sve dok im ne bude omogućeno da gostuju u Dnevniku 2 ili 3, a i nakon 21 sata, oni su i dalje tu.

Obradović je rekao da su svi ulazi u RTS otvoreni i pozvao građane da se okupe oko RTS u Takovskoj i poručio da će “večeras” osloboditi RTS.

– Razići se nećemo, bićemo ovdje sve dok nam se ne omogući da se uključimo u program. Šta je problem da nas puste da gostujemo dva minuta u Dnevniku – upitao je Obradović.

Kako je rekao, oni nisu tu da bi se sukobili s policijom i da nemaju problem sa njima, već imaju problem s generalnim direktorom i glavnim urednikom RTS.

– Nikakva krađa se ovdje nije desila, niko ništa ružno nije rekao a kamoli uradio bilo kome na RTS – rekao je Obradović, a prenosi Tanjug.

Na lice mjesta stigli su i Dragan Đilas i Zoran Lutovac.

– Bićemo ovdje sve dok nam se ne omogući da se uključimo u program – rekao je Obradović.

Anasonovićeva je na opasku jednog od urednika da ne mogu tako nasilno da ulaze rekla: “Vrata su bila otvorena”.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO