Svijet

LIDIJA TO NIJE MOGLA DA PODNESE Zavirila momku u telefon, zbog onog što je vidjela OBJESILA SE

Djevojka se objesila nakon što je na telefonu svog momka pronašla pornografske slike djece dok je on bio na poslu.

LIDIJA TO NIJE MOGLA DA PODNESE Zavirila momku u telefon, zbog onog što je vidjela OBJESILA SE
FOTO: PROFIMEDIA

Lidija Roberts (21) osjećala se povrijeđeno, nakon što je 9. juna 2017. otkrila nedozvoljen sadržaj na uređaju koji pripada biznismenu i njenom momku Adamu Velsu.

Par se zbog toga počeo svađati i iako se Vels vratio u njihov zajednički stan na ručak, svađa se nastavila i on je otišao u noćni izlazak sa prijateljima i kolegama.

Vels je zatekao Lidiju mrtvu kada se sljedećeg jutra vratio u njihov zajednički dom.

Adam, inače direktor kompanije, nakon toga je pozvan pred sud i upisan je u registar seksualnih prestupnika na pet godina zbog spornih fotografija.

Istraga je otkrija da je Lidija i ranije pokušavala samoubistvo i bili su joj propisani ljekovi za depresiju.

Ona i Vels bili su u vezi dvije godine, ali tragedija se dogodila 10. juna 2017. nakon što je otkrila nakon što je on otišao na posao.

Lidijina majka je rekla da je ona živjela sa Adamom Velsom i da su bili u vezi dvije godine od 2015. do 2017.

Devetog juna Lidija je pronašla drugi Adamov telefon i otkrila da sadrži neprikladne fotografije mladih djevojaka. Lidija se osjećala povrijeđeno i bila je zgrožena onim što je pronašla, još više od pomisli da je Adam bio sa njenim nećakinjom i nećakom. Osjećam da ju je on natjerao da donese odluku da uradi ono što je uradila. Kao porodica smo devastirani gubitkom naše lijepe kćerke i zbog toga mu nikada nećemo oprostiti. Prema našem mišljenju, sada nam ostaje još neodgovorenih pitanja i nadamo se da ćemo jednog dana saznati istinu – izjavila je majka.

(Blic)