Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LIJEPA NATA IZGLEDA KAO AVION Za Bekvalčevom se na moru okreću i muškarci i žene (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Pjevačica Nataša Bekvalac je mamila uzdahe gdje god da se pojavila, a za njom su se očekivano okretali muškarci svih starosnih dobi. I nakon dva porođaja Bekvalčeva je savršeno zgodna.

Nataša Bekvalac je u ovoj godini imala dosta stresova, ali izgleda da se sa svim nedaćama odlično izborila jer ko ju je vidio ove sezone na crnogorskom primorju kaže da izgleda kao avion.

Paparaco je uslikao ovu poznatu plavušu u jednom hotelu u Rafailovićima kako sa najboljom prijateljicom “hvata boju” na terasi svog apartmana. I hajde što smo mi vidjeli koliko dobro izgleda kada se skine u kupaći kostim, nego su i turisti stajali ispred hotela i jedni drugima dobacivali: “Eno Nataše Bekvalac, vidi kako izgleda, čovječe”.

– Pored toga što je vrijeme provodila sunčajući se, Natu je prijateljica slikala telefonom dok pozira na terasi i smijale su se pozama koje je pravila. Uživale su kao dvije tinejdžerke, smijale se i ispijale kafu. Kada se pojavi u restoranu ili na plaži, za Natašom se svi okreću, muškarci, ali i žene. Jednostavno plijeni harizmom uživo, baš kao i na televiziji. Ima mnogo javnih ličnosti koje dođu ovdje, pa kada su bez šminke i u kupaćem kostimu ostanu neprimjetne, ali ne i ona. Zato i ne čudi što i poslije dva porođaja i dalje važi za seks bombu – kaže izvor Blica koji je odsjeo u istom hotelu kao novosadska barbika.

Foto: Zoran Ilić/RAS Srbija

Da vodi računa o liniji i tome šta jede, vidjeli smo kada je naručila da joj donesu samo salatu i cjeđeni sok u sobu.

– Nataša voli da se odmara, pa uglavnom pije kafu i objeduje u sobi, gdje može potpuno da se opusti, jer ipak, čim izađe napolje, traže joj autograme i da se fotografiše. Ona svima izlazi u susret, ali vjerujem da joj nije uvijek do toga – kaže izvor.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO