Kultura

Ljeto u znaku velikih koncerata: Zdravko Čolić rasprodao koncert u Opatiji, a prije toga nastupa sa simfonijskim orkestrom u Banjaluci

Zdravko Čolić, muzička zvijezda koju obožavaju sve generacije, ovog ljeta nastupaće širom regiona, a koliko je velika želja publike da se sretne sa Čolom najbolje govori činjenica da su dva velika koncerta rasprodata mjesec dana unaprijed!

Ljeto u znaku velikih koncerata: Zdravko Čolić rasprodao koncert u Opatiji, a prije toga nastupa sa simfonijskim orkestrom u Banjaluci
FOTO: BEČEJ NOĆU/USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Koncert u Bečeju, koji je 18. juna održao pred 40.000 ljudi, bilo je samo zagrijavanje za muzičke spektakle koje uvijek voljeni Čola sprema ovog ljeta.

Nakon uspješne američke turneje, u nikad boljoj kondiciji i energiji, Zdravko Čolić će 9. jula održati koncert na Banjaluka Festu, kada će premijerno izvesti program sa simfonijskim orkestrom, koji se ovih dana vrijedno priprema. Sa 50 muzičara na sceni – sjajnim instrumentalnim solistima novosadskog Big benda i orkestra opere SNP Novi Sad, Zdravko će najveće hitove izvesti u novim aranžmanima koje potpisuje dirigent Fedor Vrtačnik. “Produži dalje”, “Gori vatra”, “Ljubav je samo riječ”, “Ti si mi u krvi”, “Noć mi te duguje”, samo su neke od pjesama koje će se naći na repertoaru koncerta “Zdravko Čolić Symphonic”.

Organizatori Banjaluka Festa ponosno su objavili da je Čolićev koncert rasprodat čak mjesec dana ranije, a njihovom saopštenju se pridružio i produkcijski tim koji će 16. jula realizovati Zdravkov dugoočekivani koncert u Opatiji.

– Opatijski koncert pokazuje veliku ljubav i posebnu vezu Čolića i njegove publike u Hrvatskoj, a tome svakako u prilog ide činjenica kako je prošlo čak nekoliko godina od njegovog posljednjeg nastupa na Ljetnoj pozornici – poručuju iz Opatije.

Uveliko se šuška da se Čolić na jesen vraća koncertnim spektaklima u arenama i koncertnim halama širom regiona.

Jedno je sigurno; Zdravkova mladalačka energija i poletnost na sceni uvijek su pratili svaki od koncerata, zbog čega publika u velikom broju stiže na svaki njegov nastup.

Prihvati notifikacije