Društvo

Ljevnaić o Digital Snow konferenciji: Jahorina centar skijaškog svijeta, među gostima i Tina Maze

Olimpijski centar Jahorina sa ponosom najavljuje Digital Snow konferenciju, koja će se održati od 6. do 9. oktobra.

Dejan Ljevnaić direktor OC Jahorina
FOTO: OC JAHORINA

Ova konferencija predstavlja vrhunac svetskog skijaškog biznisa i okupiće stručnjake iz različitih oblasti kako bi zajedno istražili najnovije inovacije, poslovne mogućnosti i perspektive za budućnost industrije skijanja.

– Nije tajna da je Jahorina već dugo poznata po svojim izvanrednim skijaškim terenima i bogatoj tradiciji zimskih sportova. Ali sada, sa zadovoljstvom mogu saopštiti da će Jahorina postati epicentar svetskog skijaškog biznisa tokom Digital Snow konferencije. Očekujemo dolazak stručnjaka iz svih krajeva sveta, spremnih da razmjene svoja iskustva i doprinesu razvoju ove brzorastuće industrije – rekao je Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina.

Dodaje kako su panelisti vodeći stručnjaci u svojim oblastima, među kojima će biti partneri iz Crne Gore, Srbije, Slovenije, Hrvatske, Makedonije, Rumunije, Bugarske, uključujući proizvođače opreme, menadžere skijaških centara, marketinške stručnjake i mnoge druge.

Digital Snow konferencija Jahorina
FOTO: OC JAHORINA
Digital Snow konferencija Jahorina
FOTO: OC JAHORINA
Digital Snow konferencija Jahorina
FOTO: OC JAHORINA
Digital Snow konferencija Jahorina
FOTO: OC JAHORINA

– Očekujemo živahne diskusije, razmjenu ideja i stvaranje novih partnerstava tokom ovog događaja. Kroz naše panele, upoznaćemo vas s najnovijim tehnološkim inovacijama koje će oblikovati budućnost skijanja. Sa stručnjacima iz oblasti istraživaćemo nove tehnike za unapređenje skijaškog iskustva – istakao je Ljevnaić.

Konferencija pruža priliku za umrežavanje i stvaranje poslovnih kontakata. Upoznaćete poslovne lidere iz ove industrije i otvoriti vrata novim poslovnim prilikama, poručuju domaćini.

Među velikim imenima stručnjaka na Digital Snow konferenciji će biti čast ugostiti jedno od najsvjetlijih imena u svetu skijanja – Tinu Maze. Ona je olimpijska šampionka i legendarna figura u svetu skijanja i sporta uopšteno.

– Njeno učešće na konferenciji će dodatno obogatiti naše razgovore i omogućiti nam da dublje razumijemo kako se skijaški svijet mijenja i razvija. Radujemo se što ćemo imati priliku čuti njene perspektive i savjete, jer vjerujemo da će njen doprinos biti inspiracija za sve nas u ovom brzorastućem sektoru – kaže direktor OC Jahorina.

Osim inspirativnih panela i diskusija, sa ponosom je najavio i promociju drugog po redu časopisa o skijanju. Ovaj časopis će biti odličan izvor informacija i inspiracije za sve ljubitelje skijanja i planinarenja.

– Kako bi se ova konferencija završila u velikom stilu, pozivamo vas i na nezaboravni party, koji će uključivati nastup jedne od velikih zvijezda domaće muzičke scene. Očekuje vas noć puna zabave, muzike i nezaboravnih trenutaka, i zbog toga ne propustite ovaj spektakularni završetak našeg događaja – navodi Ljevnaić.

Digital Snow konferencija obećava da će biti mjesto gdje se susreću tradicija i inovacija, a Jahorina će postati epicentar skijaškog svijeta tokom njenog trajanja.

– Pozivam sve zainteresovane da se pridruže ovom spektakularnom događaju i zajedno oblikuju budućnost skijaške industrije. Za više informacija o konferenciji, posetite našu zvaničnu web stranicu. Neka Jahorina postane vaša destinacija ovog oktobra i zajedno ćemo oblikovati budućnost skijanja – ističe Ljevnaić.

Takođe, OC Jahorina s ponosom obavještava javnost da je interesovanje za ski sezonu na Jahorini u porastu, čemu svjedoči podatak o broju prodatih karata u dosadašnjem dijelu pretprodaje. Ovim se potvrđuje pozicija Jahorine kao vodeće destinacije za zimski odmor. Zahvaljujući izuzetnom interesovanju tokom pretprodaje karata, sve pripreme su u punom jeku kako bi dočekali drage goste.

– Osim toga, sa zadovoljstvom objavljujemo da su naše promocije privukle pažnju iz različitih dijelova svijeta. Očekujemo velik broj posjetilaca iz Londona, Kine, Turske, Rumunije i Mađarske, što će doprinijeti internacionalnom šarmu Jahorine. Spremni smo da pružimo nezaboravan doživljaj svima koji nas posjete i radujemo se što ćemo zajedno s našim gostima stvarati uspomene koje će ostati za cijeli život. Hvala svima koji su prepoznali ljepotu i atraktivnost Jahorine, te što su izabrali da provedu svoj zimski odmor na našem predivnom skijalištu. Sa nestrpljenjem iščekujemo početak sezone i sve što nam donosi – zaključio je Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina.

A.E.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije