Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LJUBAV PREMA KĆERKICI JAČA OD NESUGLASICA Ana Sević se pomirila sa momkom Danijelom

Zabava
Autor:

Foto: Privatna arhiva/RAS Srbija

Ana Sević je, prema pisanju domaćih medija, obnovila ljubav sa Danijelom Nedeljkovićem od kog se prvobitno rastala prije nešto više od dvije nedjelje.

Ana i Danijel su, nakon što su se strasti smirile, uspjeli da izglade nesuglasice i da se pomire, i to zbog Anine nasljednice Lorene, piše Srpski telegraf.

– Danijel je uz Anu bio u najgorim periodima života, nakon razvoda i nesreće njenog bivšeg muža Darka Lazića. Takođe, on je malenoj Loreni bio kao drugi otac, a baš iz tog razloga kćerka Sevićeve nije mogla da izdrži odsustvo Nedeljkovića iz njihovih života. Lorena je svakodnevno govorila Ani da pozove Danijela i kako joj mnogo nedostaje. Pkevačicu su kćerkini zahtkevi naveli da prevaziđe sve nesuglasice i da da drugu šansu Nedeljkovićevoj i njenoj ljubavi – tvrdi izvor pomenutog lista.

Pkevačica i voditeljka se prije dvije večeri pojavila na jednom gradskom događaju, vidno raspoložena i srećna, a tokom čitave večeri smješkala se i kucala poruke.

Kako dalje navodi gore pomenuti list, po Anu je na žurku došao upravo Danijel, a njih dvoje su zajedno uslikani u automobilu.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO