Zabava

LJUBAV PREMA KĆERKICI JAČA OD NESUGLASICA Ana Sević se pomirila sa momkom Danijelom

Ana Sević je, prema pisanju domaćih medija, obnovila ljubav sa Danijelom Nedeljkovićem od kog se prvobitno rastala prije nešto više od dvije nedjelje.

LJUBAV PREMA KĆERKICI JAČA OD NESUGLASICA Ana Sević se pomirila sa momkom Danijelom
FOTO: PRIVATNA ARHIVA/RAS SRBIJA

Ana i Danijel su, nakon što su se strasti smirile, uspjeli da izglade nesuglasice i da se pomire, i to zbog Anine nasljednice Lorene, piše Srpski telegraf.

Danijel je uz Anu bio u najgorim periodima života, nakon razvoda i nesreće njenog bivšeg muža Darka Lazića. Takođe, on je malenoj Loreni bio kao drugi otac, a baš iz tog razloga kćerka Sevićeve nije mogla da izdrži odsustvo Nedeljkovića iz njihovih života. Lorena je svakodnevno govorila Ani da pozove Danijela i kako joj mnogo nedostaje. Pkevačicu su kćerkini zahtkevi naveli da prevaziđe sve nesuglasice i da da drugu šansu Nedeljkovićevoj i njenoj ljubavi – tvrdi izvor pomenutog lista.

Pkevačica i voditeljka se prije dvije večeri pojavila na jednom gradskom događaju, vidno raspoložena i srećna, a tokom čitave večeri smješkala se i kucala poruke.

Kako dalje navodi gore pomenuti list, po Anu je na žurku došao upravo Danijel, a njih dvoje su zajedno uslikani u automobilu.