Zabava

"LJUBAV UMJESTO STRAHA" Ruška dugo nije vidjela kćerku zbog epidemije, a sada su se napokon zagrlile (FOTO)

Ruški Jakić epidemija uzrokovana korona virusom nije donijela samo neizvesnost, već je zbog zatvaranja granica i ostalih mjera ostala sama u Beogradu, budući da njena kćerka Ana Nadeždić koja sa suprugom i sinom živi u Italiji nikako nije mogla da dođe u rodni grad i vidi se sa majkom.

"LJUBAV UMJESTO STRAHA" Ruška dugo nije vidjela kćerku zbog epidemije, a sada su se napokon zagrlile (FOTO)
FOTO: RUŠKA JAKIĆ/PRIVATNA ARHIVA

Budući da su obustavljeni letovi na relaciji Milano- Beograd ni Ruška nije mogla da ih ljetos posjeti u Torinu gdje Ana živi sa porodicom, pa su tokom proteklih godinu dana bile svakodnevno na telefonskoj liniji.

Ana je nedavno uprkos strahu i majčinim molbama da se čuva i ne dolazi ipak stigla sa sinom Lukom u posjetu majci.

FOTO:
FOTO:

– Izabrala sam ljubav umjesto straha- rekla je Ana Nadeždić za BG online i dodala:

– U Beogradu sam. Uživam dok gledam mog predivnog voljenog sina dok vozi svoj skejt u parku na Ušću. Uživam u predivnoj energiji grada u kojem sam rođena i u kojem sam odrasla. Uživam u vremenu koje provodim sa mamom. Prošlo je godinu dana od kada sam bila posljednji put u Beogradu. Suviše, po meni. Kad je trebalo da po planu budem tu, bio je mart 2020. Našli smo se u veoma specifičnoj situaciji za cijelo čovječanstvo. Bilo je potrebno da se zaustavimo i izolujemo da bismo uspjeli da razumijemo i da se zaštitimo od neizvjesne situacije. Nadala sam se da će mama uspjeti da dođe kod nas da zajedno odemo na ljetovanje. Ni od toga nije bilo ništa! Iščekivanje se nastavilo, dok sam u sebi tražila odgovor.