Zabava

LJUDE ČITAJU KAO OTVORENU KNJIGU Ovi znakovi imaju ŠESTO ČULO, nema šanse da ih prevarite

Ova tri horoskopska znaka imaju razvijeniju intuiciju od svih ostalih. Njima ništa ne promiče, a ako pokušate da ih prevarite, napravili ste veliku grešku.

LJUDE ČITAJU KAO OTVORENU KNJIGU Ovi znakovi imaju ŠESTO ČULO, nema šanse da ih prevarite
FOTO: CARLOS AMARILLO/SHUTTERSTOCK

Ovi znakovi imaju najrazvijenije “šesto čulo”:

Ribe

Vole da isplaniraju svaki događaj do detalja i na taj način prizovu neke situacije u svoj život. Oni znaju da osjete kad je pravo vrijeme da krenu u akciju i kada je pravo vrijeme da daju sve od sebe kako bi došli do cilja, piše Stil. Njihov moto je “Osjećam znači da postojim”. Rođeni u znaku Riba se uglavnom rukovode svojim unutrašnjim osjećajem i rijetko kad griješe.

Škorpija

Sposobnost Škorpija da čitaju druge ljude je nevjerovatna. Oni oštro osjećaju i duboko doživljavaju sve što se događa oko njih, pa ih je teško nadmudriti. Predstavnici ovog znaka suptilno opažaju vibracije koje šalju osobe oko njih. Sposobnost predviđanja budućnosti je njihov hobi, ali često oni sami namjerno ignorišu te znakove i rizikuju. Više vole uzbuđenja i nepredvidive situacije, pa zato često biraju da ignorišu intuiciju.

Strijelac

Ljudi rođeni u ovom znaju takođe imaju šesto čulo, jedino je pitanje da li su spremni da rade na sebi. Intuicija upozorava Strijelca ne samo na opasnost, već i na mogućnosti koje oni mogu da iskoriste, ali često imaju poteškoće da protumače te signale, piše superzena.b92.net.