Banjaluka

Najavio više krivičnih prijava: Na Stanivukovićevom radaru i Željka Cvijanović, a za Amidžića priprema POSEBAN ZAHTJEV

Gradonačelnik Draško Stanivuković je najavio da će predati više krivičnih prijava, a jedna od njih će se odnositi na predsjednicu Srpske, Željku Cvijanović.

Najavio više krivičnih prijava: Na Stanivukovićevom radaru i Željka Cvijanović, a za Amidžića priprema POSEBAN ZAHTJEV
FOTO: SINIŠA PAŠALIĆ/RAS SRBIJA

Takođe će tražiti smjenu Srđana Amidžića, bivšeg zamjenika gradonačelnika Banjaluke, sa funkcije profesora na Ekonomskom fakultetu.

– Danas podnosim zahtjev Ekonomskom fakultetu za smjenu Srđana Amidžića iz moralnih razloga. Imam taj autoritet i kao gradonačelnik i kao student – rekao je Stanivuković.

Dodaje da ljudi koji sve “uzeli  sve iz ovog grada i zlupotrijebili položaj ne mogu biti profesori”.

Pročitajte još

– Protiv Željke Cvijanović podnosim krivičnu prijavu za govor mržnje, ne samo zato što je govorila protiv mene već i zato što je vrijeđala Banjalučane koji su glasali za mene, a za klevetu protiv direktora UKC RS Vlade Đajića – najavio je Stanivuković.

Istakao je da će u petak predati krivičnu prijavu protiv bivšeg gradonačelnika Igora Radojičića i njegovog šefa Tima za komunikacije  Dragana Risojevića.

– Iz Grada je plaćena anketa ko je bolji – Radojičić ili Stanivuković, te šta misle o Zelenom mostu. Anketa o Zelenom mostu nikad nije završena, a sve je isplaćeno – objasnio je Stanivuković.

Prihvati notifikacije