Zabava

„LOŠ JE ČOVJEK“ Kija nakon tri godine otkrila PRAVI RAZLOG razvoda od Slobe

Kristina Kija Kockar javnosti je postala poznata kada je ju je njen tadašnji muž, pjevač Slobodan Radanović, javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju Zadruga.

„LOŠ JE ČOVJEK“ Kija nakon tri godine otkrila PRAVI RAZLOG razvoda od Slobe
FOTO: AMIG SHOW/YOUTUBE

Nakon završetka spornog rijalitija, Kija i Sloba su stavili tačku na svoj brak i razveli se. Ono što su mnogi mislil jeste da je prevara bila razlog za razvod, međutim Kristina kaže da nije.

Nakon tri godine, Kija je priznala da Slobina javna prevara nije bila razlog njihovog razvoda, već neka sasvim druga stvar koja ju je mnogo više zaboljela.

Ja sam na tu prevaru zaboravila… Stvari zbog kojih sam se ja razvela su njegovi postupci u toku svega toga i nakon izlaska. Zbog postupaka prema meni – ispričala je Kija, piše Telegraf.

Kako je sa sjetom u glasu i suzama u očima priznala, Kiju je najviše zaboljelo to što Radanović nije verovao u njihovu ljubav.

– Jako me je boljelo i nisam mogla da vjerujem da mi je govorio da mi nije vjerovao da ga volim. Pričao je u tom smislu da ja njega ne volim. Ja sam se pitala da li ja to nisam pokazivala ili je to samo izgovor… ? Mislim da je to samo izgovor, ne mogu da vjerujem da je on mislio da ja njega ne volim. Boljela me je ta izdaja – otkrila je Kockareva.

Kija tvrdi da njen bivši kao čovek za nju više ne postoji, te da čvrsto stoji iza svog mišljenja da je Sloba loš čovek.

– Boljelo me je što je moja porodica to morala da gleda. Na stranu sve to, ja sam to preboljela. On mene kao čovjek ne zanima. I dalje mislim da je on jako loš čovjek – ispričala je ona.