Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LUDO ZALJUBLJENA Glumica otišla iz Srbije sa dvije decenije mlađim muškarcem (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: screenshot Instagram

Srpska glumica Dan zaljubljenih provela je sa emotivnim partnerom kojeg ne želi da eksponira u javnosti, iako su nekoliko mjeseci u vezi.

Uprkos tome što su je nedavno povezivali sa Vladimirom Tomovićem, kako saznajemo, o vezi sa njim nema ni govora, jer glumica Lidija Vukićević već mjesecima uživa u emotivnoj romansi sa muškarcem koji je 20 godina mlađi od nje.

Naime, Lidija je nakon svih obaveza koje je imala, odlučila da spakuje kofere i zajedno sa partnerom ode u toplije krajeve. Tamo uživaju već dvije nedjelje, a ideja im je od početka bila da 14. februar proslave na ovoj luksuznoj destinaciji.

– Budući da je poznato da Lidija i te kako vjeruje u ljubav, a obožava iznenađenja, malo je reći da se oduševila kada ju je partner pitao da otputuju na Zanzibar. Otkako je u avgustu prošle godine bila na ovoj destinaciji, zaljubila se u nju i više puta je isticala da jedva čeka da ode ponovo. Zato je bez razmišljanja prihvatila poziv – kaže za naš list izvor blizak glumici i otkriva kako se par upoznao:

View this post on Instagram

Neki dugi SVET🌍🪐🌏🌕🌛🌜🤚🏿

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on

Uprkos tome što su se poznavali godinama, emocije su planule tek prije nekoliko mjeseci. Još uvijek kriju ljubav od javnosti, ali kako imaju zajedničke prijatelje, svi već sumnjaju da se među njima nešto događa.

Lidija je sa dečkom smještena u luksuznom apartmanu koji se nalazi tik uz obalu, a iz kojeg se izlazi pravo na plažu. Iako svakodnevno na društvenim mrežama pokazuje kako uživa na luksuznoj destinaciji, na fotografijama je sve vrijeme sama.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO