Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

LUKA ZAVODNIK Fudbaler je nedavno postao otac, ali sada ljubi DRUGU PLAVUŠU (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Instagram

Fudbaler Luka Jović je, kako je Blic već pisao, uplovio u vezu sa manekenkom Sofijom Milošević, sa kojom je uslikan u Madridu.

Iako za javnost rijetko govori o privatnom životu, poznato je da je Luka početkom ove godine dobio sina sa Anđelom Manitašević.

Luka i Anđela su nakon dugogodišnje veze, u februaru ove godine, dobili nasljednika kome su dali ime David. Fudbaler, koji je u 21. godini postao otac, nekoliko mjeseci nakon rođenja sina istakao je da mu je oduvijek bila želja da se mlad ostvari kao roditelj.

– Tek sada mogu da razumijem moje roditelje koji su govorili da smo im sestra i ja najveća motivacija u životu. Zbog Davida želim da budem najbolji. Oduvijek sam želio da budem mlad otac i ta želja mi se ispunila. Ima tu mnogo prednosti, a i mana, ali najbitnije je da uživam u novoj ulozi i da sam srećan. Sa Davidom nema nikakvih problema, ne plače, ne budi se noću. Samo se smije, baš je vesela beba. Svaki trenutak sa njim za mene je dragocjen – rekao je Luka u maju za magazin Gloria.

Anđela i Luka nisu preterano eksponirali u javnosti svoju vezu, te se na društvenim mrežama mogla pronaći tek poneka njihova zajednička fotografija.

Ipak, prije izvjesnog vremena počelo je da se šuška da su se rastali, iako je Anđela prije izvjesnog vremena podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako bodri Luku na jednoj od utakmica.

Sada je, međutim, otkriveno da je Luka od avgusta mjeseca u vezi sa manekenkom Sofijom Milošević, iako su oni to dugo krili.

– Njih dvoje upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, a simpatije su bile obostrane. Prvobitno su se neko vrijeme dopisivali, da bi se potom vidjeli nekoliko puta i odlučili da otpočnu romansu – ispričao je naš izvor blizak paru.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO