Zabava

LUKSUZ KAKAV SE RIJETKO SREĆE Dizajnerka fotografijom doma oduševila SVE (FOTO)

Lijepa dizajnerka namještaja Elena Karić odlučila je da pokaže svima u kakvom domu svakodnevno uživa, a ovaj njen potez oduševio je sve koji je prate na društvenim mrežama.

LUKSUZ KAKAV SE RIJETKO SREĆE Dizajnerka fotografijom doma oduševila SVE (FOTO)
FOTO: ELENA.KARAMANKARIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

View this post on Instagram

Prostor je entitet za sebe. Energetsko bice koje svojim vibracionim poljem utice na nas. Potreba moje duse oduvek je bila da isceljuje.. Pre svega sebe, a potom i druge. I taj lekoviti proces se ogledao i kroz moju kreativu i umetnost kroz koju je moj razionalni um definisao sebe. Ostajao je uvek energetski blueprint savrsenog reda i harmonije u prostorima koje sam dizajnirala, prepakujuci ih ne samo vizuelno i estetski vec i energetski Intuicija me je vodila do lekovitih svojstava kristala i etno sara, prilikom cijih sam izucavanja dosla do otkrica da su energetski kodovi za otkljucavanje namere. ✨✨✨ Mikrokosmos se ogleda u makrokosmosu i obrnuto. Nase bio polje poprima energiju prostora za koje je vezano.. #sacredspace

A post shared by Elena Karaman 🌹 (@elena.karamankaric) on

Kada upariš svoj dom sa cigansko-vještičijom dušom – navela je, između ostalog, Elena u opisu slike koju je postavila na Instagram, piše Blic.

Kristalni luster, starinski namještaj i mnoštvo detalja koji su i te kako specifični odlikuju njenu kuću na planini Kosmaj, koja je oduševila mnoge.