Zabava

LUNA I MARKO SE SELE Poznato i gdje će živjeti sa kćerkom Miom

Luna Đogani i Marko Miljković prije tri dana su postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Mia, a kako pišu mediji, oni uskoro sa kćerkom planiraju da se presele u stan koji su nedavno kupili.

LUNA I MARKO SE SELE Poznato i gdje će živjeti sa kćerkom Miom
FOTO: Z. ILIĆ/RAS SRBIJA

Luna iz porodilišta izlazi u subotu kada će po nju doći Miljković i zajedno sa kćerkom ih odvesti u stan na Novom Beogradu koji je ona kupila poslije učešća u “Zadruzi”. Ipak, novopečeni roditelji ne planiraju da tamo ostanu zadugo, jer su nedavno kupili stan na Bežanijskoj kosi, prenosi Blic.

FOTO: A. IVANOVIĆ/RAS SRBIJA
FOTO: A. IVANOVIĆ/RAS SRBIJA

Kako piše Kurir, Luna i Marko planiraju da nekretninu od 80 kvadrata renoviraju i adaptiraju kako njima odgovara, zbog čega su nedavno angažovali arhitektu da im napravi nacrt. Iznijeli su svoje želje šta žele da preurede i izmene, a kada su dogovorili sve, angažovali su i izvođače radova koji rade na renoviranju.

FOTO: LUNA_DJOGANI/INSTAGRAM
FOTO: LUNA_DJOGANI/INSTAGRAM

Oni žele da se u narednih godinu dana presele u taj stan jer je prostraniji, a to im odgovara zbog kćerke, ali i daljeg proširenja porodice. Marko je nedavno izjavio da je prelijep osjećaj biti tata, te da se Luna spremi da za nekoliko mjeseci prave drugo dijete. Nema sumnje da će njihova porodica biti brojna, te da im je potreban veći stan. S druge strane, Luni je potrebno mnogo više prostora kako zbog njene, tako i zbog garderobe i igračaka koje je Mia počela da dobija od njihovih prijatelja, porodice, kao i fanova, a u stanu u kome trenutno žive nema dovoljno mjesta.

Luna i Marko ne planiraju, kaže sagovornik, da prodaju stan u kome sada žive, iako su cijene nekretnina skočile, već namjeravaju da ga izdaju.

Prihvati notifikacije