Zabava

LUNA POKAZALA GOLE GRUDI Silikonima se unosila u kameru, pa zavukla nos ispod pazuha (FOTO)

Dok se presvlačila u garderoberu, Luna Đogani se skroz skinula i pokazala svoje silikonske grudi, a onda pred milionima gledalaca uradila ono zbog čega se još jednom našla na udaru kritika zbog nepristojnog ponašanja.

LUNA POKAZALA GOLE GRUDI Silikonima se unosila u kameru, pa zavukla nos ispod pazuha (FOTO)
FOTO: ZADRUGA/YOUTUBE/SCREENSHOT

Naime, Đoganijeva se presvlačila u garderobru gdje je skinula bademantil i svoje ogromne grudi pokazala pravo u kameru, ali nakon ovog šoka uslijedio je još jedan veći.

Luna je naime, počela da zabada nos ispod pazuha i miriše, što je zgrozilo sve gledaoce krajem malih ekrana.

Foto: Zadruga/Youtube/screenshot
Foto: Zadruga/Youtube/screenshot

Poslije izvlačenja donjeg veša iz zadnjice, grickanja Slobinog palca, Đoganijeva i dalje ne prestaje da izaziva gnjev svojim pomalo čudnim navikama, te se na društvenim mrežama mnogi zgrožavaju njenih postupaka: “Da li je ovo realno?!”, “jesi svjesna gdje se nalaziš i koliko ljudi te gleda”, “grozno”…

Inače, Luna Đogani je nakon pobjede u drugoj sezoni “Zadruge” odlučila da poveća svoje grudi, a večeras su svi imali priliku da ih vide i kako izgledaju bez skrivanja.

Inače, u prvom obraćanju javnosti nakon što je operisala grudi, Luna ih je nazvala “mljekarice” što je ostalo do dana današnjeg.

Tu su mljekarice, sad više ne moram da gledam u tuđe, imam svoje. Super se osjećam – rekla je tom prilikom Luna, prenosi Blic.