Zabava

Prvi susret Marka sa tek rođenom kćerkom i Lunom: U suzama ušetao u bolnicu, slomio se od sreće kada ih je vidio (FOTO)

Luna Đogani porodila se po drugi put 4. oktobra, a porođaj je obavljen u beogradskom porodilištu Narodni front. Druga kćerka Lune i Marka Miljkovića, Lana, na ovaj svijet došla je carskim rezom, a ponosni tata je zabilježio najdirljivije trenutke.

Marko Miljkovi I Luna Đogani
FOTO: SIKTER TUBE/YOUTUBE/SCREENSHOT

Marko i Luna redovno snimaju različiti sadržaj za svoj kanal na Jutjubu, a redovno izbacuju klipove koji uključuju i njihovu prvu kćerku Miju.

Marko je sada odlučio da zabilježi sve važne trenutke tog dana kada se Luna porodila, a snimanje je počelo čak i dan ranije, kada su on i Mia ispratili Lunu u porodilište sa tri puna kofera neophodnih stvari.

Marko Miljković plače
FOTO: SIKTER TUBE/YOUTUBE/SCREENSHOT

Marko je snimao cijelo jutro dok je sam u stanu čekao poziv iz “Narodnog fronta”, a snimio je i trenutak kada su ga ljekari obavijestili da je kćerkica rođena i da je sve prošlo u najboljem mogućem redu. Miljković nije krio ni suze ni smijeh, a u pojedinim momentima je i vrištao od neizmerne sreće.

On se ubrzo potom uputio u porodilište kako bi posjetio suprugu i tek rođenu bebu, a čak je i ove trenutke uspio da zabilježi kamerom.

Na snimku ispod možete vidjeti najdirljiviju scenu kada je Marko ušetao u apartman u kojem je Luna ležala sa bebom, kao i njegovu prvu reakciju kada ih je ugledao, piše Blic.

– Pa to je Luna, to je Đogani, to nije Miljković, ljubi je tata, rodila mi moja žena drugo žensko, plakao sam ko malo dijete. Ljudi razmnožavajte se, nema ljepšeg osjećaja na svijetu. Došao sam da vidim svoju nasljednicu Lanu i moju Lunu. Hvala ti Bože na svemu i što je sve proteklo u najboljem mogućem redu – rekao je Marko.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije