Zabava

"Ma niste shvatili poruku" Tiktoker iz BiH premazao automobil nutelom, razbjesnio ljude pa počeo da se pravda (VIDEO)

Sermed Maktouf iz Travnika, jedan od omiljenih tiktokera iz Bosne i Hercegovine, nedavno je objavio video u kojem priprema "namještaljku" kolegi, zbog kojeg je dobio žestoke kritike pratilaca.

"Ma niste shvatili poruku" Tiktoker iz BiH premazao automobil nutelom, razbjesnio ljude pa počeo da se pravda (VIDEO)
FOTO: SERMEDMAKTOUF7/TIKTOK/SCREENSHOT

Sporni video snimak prikazuje tiktokera dok premazuje automobil Nutela kremom uz pomoć mališana koji su se našli u blizini u trenutku snimanja i dok su se jedni jednostavno pitali šta je razlog ovog bizarnog poteza, drugi su otvoreno osudili ideju.

„Ti razmazao cijeli auto, a ja ne mogu paštetu na hljeb”, “I sad neko nema, a on ovo radi”, “Zašto samo zašto”, “A što to brate?”, “Nisi smiješan”, “Jadno”, pisali su korisnici TikToka.

Potom se na Sermedovom profilu pojavio čitav niz video snimaka u kojima pokušava da se opravda, vidjevši pregršt negativnih komentara.

– Pošto me hejtujete što sam cijeli auto umazao Nutelom, odlučio sam da vam otkrijem skriveni razlog jer većina nije skontala – kaže tiktoker u videu, objašnjavajući da je htio da “testira” pamćenje svojih pratilaca odnosno da podsjeti na činjenicu da je do sada mnogima pomagao.

Drugi razlog su, kaže, djeca koja se pojavljuju u videu, koje je obradovala mogućnost da se nađu u snimku jednog od omiljenih Tiktokera, a prema njegovom mišljenju sporni video bi trebalo da ima i edukativnu funkciju – da odvrati djecu od slatkiša i usmjeri prema zdravoj ishrani.

Ipak, mnogima je njegova priča i dalje bila prilično sumnjiva, pa su nastavili da se prepiru da li je posredi samo dobro osmišljena reklama ili greška zbog koje je u nekoliko navrata pokušao da se opravda.

Prihvati notifikacije