Zabava

Maja i Bilal se ne razdvajaju: Starletu ovako srećnu i voljenu nikad nismo vidjeli

Bivšu učesnici Zadruge Maja Marinković i Bilal Brajlović se ne razdvajaju od kako su izašli iz šeste sezone rijalitija. Maja je osvojila šesto mjesto, dok je Bilal zauzeo visoko treće mjesto.

Maja i Bilal uživaju u prirodi
FOTO: MAJAAMARINKOVIC / INSTAGRAM

Starleta, se samo par danas nakon napuštanja Bjele kuće u Šimanovcima uputila sa ocem Takijem ka Sarajevu, odakle je Bilal Brajlović i njih dvoje riješili su da tada obnove svoju ljubav, koju su inače započeli još tokom Zadruge 6. i sada se ne razdvajaju.

Po svemu sudeći ljubav cvijeta između Maje i Bilala, a oni su sada pokazali kako zajedno uživaju u prirodi preko dana i obradovali svoje fanove, prenosi Blic.

Pročitajte još

Osim toga, isplivala je i slika na kojoj Maja sija od sreće, dok je Bilal grli i ljubi, a fanovi smatraju da je dugo nisu vidjeli da je ovako istinski srećna, zaljubljena i voljena.

Podsjetimo, Maja je nedavno objavila sliku sa nepoznatim mušakrcem u krevetu, a zatim se u medijim pojavila vijest da su ona i Bilal raskinuli. Međutim, ovaj par je to demantovao i otkrio da su to namjerno uradili da bi vidjeli ko ih stvarno podržava.

– Namjestili smo sve to, kao što vidite ja sam se istetovirao, namjerno smo to uradio da vidimo ko je za a ko je protiv nas. Ja sam momak s krilima i trenutno letimo visoko. Mnogi su se oglasili i iznijeli svoje pravo mišljenje. Sada smo vidjeli ko je uz nas. Bilo je raznih poruka, ali ja sam vidio šta sam htio. Ja i Maja smo zajedno i ostaćemo. Selimo se za Sarajevo – rekao je Bilal.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije