Zabava

Maja Marinković prvi put o abortusu "Janjuš nije htio ni da čuje, bila sam psihički uništena"

Maja Marinković riješila je da po prvi put progovori na temu abortusa nakon šokantne ispovijesti njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša.

Maja Marinković prvi put o abortusu "Janjuš nije htio ni da čuje, bila sam psihički uništena"
FOTO: TV PINK/ YOUTUBE SCREENSHOT

Naime, Marinkovićeva je van sebe zbog, kako kaže, laži koje je Janjuš izgovorio, te je odlučila da mu stane na put i otkrije kako stoje stvari.

– Janjuš je sve slagao što je rekao! Lažov i prevarant! On se slikao sa psom od dotične i govorio kako je to njegov sin, i kako ide da mu kupi nova kolica dok sam ja bila trudna i pokušavala da ga dobijem na sve načine. Laže da nije znao da sam trudna, jer ga je zvala moja drugarica Ana Bulatović koja može sve da potvrdi. Nije htio da čuje za to. Mene je bilo sramota da pričam o tome javno, bila sam uništena psihički zbog toga. Ja ću detaljnije sve to objasniti kada dođe vrijeme za to. I izmišlja kako sam ja bila sa njegovim drugovima na moru, kako bi pokušao da se opere od javne osude, igra na kartu žrtve kao uvijek. Bruka i sramota za čovjeka koji je prvenstveno otac – zaključila je Maja.

FOTO: TV PINK/ SCREENSHOT
FOTO: TV PINK/ SCREENSHOT

Da podsjetimo, Janjuš je u “Zadruzi 5” rekao sljedeće na ovu temu:

– Što se tiče trudnoće, kad sam izašao, drugi dan su me zvale tri djevojke iz “Zadruge” da mi to kažu. Ja nisam prvo htio da se javljam. Prvo nisam vjerovao u to. Ja i dan danas ne vjerujem u to. Takav osjećaj imam. Ja ne kažem da nije. Ali ja sa njom nisam htio da se viđam, taj odnos je trebalo da se završi kako god. Izašao sam. Jedna osoba je zvala da pomogne, jer ja nisam htio da se vidim nasamo sa njom. Zamolio sam da neko bude u prisustvu, jer znam kakve su bile scene prije. Jedna osoba nam je pomogla da riješimo. Kad sam došao, ona je plakala, rekla da je to tako. Rekao sam joj: “Ako ti hoćeš, možeš da rodiš, ja ću da snosim sve što treba, ali ja neću da živim sa tobom, jednostavno neću”. Poslije toga je bilo par dana, toliko i toliko treba, ja sam toliko dao. To je, što se mene tiče, bolje za sve. Kakav je odnos bio sa njenim ocem, kako me gleda, to nigdje nije vodilo. A Carem i moj odnos je bio loš, evo zašto. Ja sam živio u etno selu, žena mi je rekla da neće dolaziti tamo gdje sam ja, jer je Maja bila tu ranije. Ja Maju ne mrzim, nikad je nisam mrzio. Neko mi je rekao da je Maja sa Carem u etno selu, ja sam od tad prekinuo kontakt, jer moja bivša žena je rekla da neće kontakt sa Majom. Od tada sam ja prestao kontakt sa Carem. Ja sam znao da se oni čuju, da su prijatelji, mi smo tad sjedili i pričali o tome da su u kontaktu. Ja sam čak i Filipu rekao da mi je Maja rekla dva tri puta da je Maja trudna. Ja nisam vjerovao, ni u malom mozgu. Života mi moga – govorio je Janjuš, piše Blic.

Prihvati notifikacije