Zabava

Maja Marinković šokirala priznanjem "Abortirala sam 19 puta i popila 200 pilula za dan poslije“

Starleta Maja Marinković „poznata“ je po brojnim skandalima u rijalitiju, neznanju i tučama, a jedna njena izjava privukla je mnogo pažnje.

Maja Marinković šokirala priznanjem "Abortirala sam 19 puta i popila 200 pilula za dan poslije“
FOTO: TV PINK/YOUTUBESCREENSHOT

Naime, nakon što je jedna učesnica rijalitija popila pilulu za dan poslije, Maja je otkrila koliko puta je ona konzumirala iste, kao i da je abortirala 19 puta.

– Ona je jednu tabletu i to nije strašno, ali iz svog iskustva mogu da kažem da ne smije često da ih uzima jer može da napravi kolaps u organizmu. Tabletu za dan poslije može da popije jednom u šest mjeseci – počela je Maja, pa se prisjetila kako je ona konzumirala tablete za kontracepciju:

Pročitajte još

– Godinama nisam imala granicu kad su te tablete u pitanju. Koliko sam ih popila, mogla sam apoteku da sagradim do sada. Popila sam više od 200 tableta za dan poslije i abortirala bar 19 puta. Nerado pričam o tome, to nije nešto što treba bilo koja djevojka da radi, ali ja sam imala faze kad nisam previše razmišljala o tome. Danas, kad vratim film, nikad to ne bih uradila – rekla je starleta.

Maja Marinković gostuje u emisiji
FOTO: AMIGISHOW/YOUTUBE/SCREENSHOT

Dodala je da je uvijek bila svojeglava i da ni njen otac nije mogao da je obuzda.

– Uvijek sam bila svojeglava. Ni otac nije mogao da me obuzda. Nerado pričam o ovome jer moj otac sve sluša. Dio ovoga zna, ali, naravno, ne sve. Te pilule su dobra stvar jer spriječe trudnoću, ali bilo je situacija kad nisam sumnjala da sam u drugom stanju, pa me poslije boli glava kad odem na pregled. Mlade djevojke treba da vode računa o tome šta rade. Treba da se koristi zaštita i nikad ne treba da dopuste da muškarac određuje to da li treba da se štite ili ne. To treba da se podrazumijeva, a ako neko ne želi da stavi kondom tokom odnosa, ne treba ni da ga pogleda – rekla je Marinkovićeva.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije