Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MAJČICE MOJA, NE PLAČI” Božo Vrećo dobio zastrašujuće poruke, prijete mu SMRĆU (FOTO)

Zabava
Autor:

Foto: Dejan Božić/RAS Srbija

Poznato je koliko je često Božo Vrećo na udaru javnosti.

Neki ga osuđuju, neki su obožavaoci njegovog lika i djela, ali nova situacija u kojoj se zatekao itekako je zabrinjavajuća.

Naime, on je na svom Fejsbuk profilu objavio zastrašujuće poruke koje je dobio, a iz kojih mu se ni manje ni više prijeti smrću!

Pjevač je sve to uredno prijavio policiji i svojoj majci poslao emotivnu poruku.

Gepostet von Božo Vrećo am Mittwoch, 1. April 2020

– Mili moji, djelim vam i ovo, moje jutro je započelo prijavom u policiji zbog PRIJETNJI SMRĆU koje su mi došle. Sve je evidentirano i proces tek slijedi.

Sve je to atak samo na mene, na moju intimu, na moju umjetnost, na moj odgoj, na moj intelekt, na moju slobodu, atak na čovjeka koji nikad nikom ružno nije pomislio i neće, čak ni u ovom trenu.

Ne mogu vam opisati taj osjećaj kada vas neko kome ništa nažao niste učinili toliko vrijedja, poziva na linč i priželjkuje vašu smrt, pritom ono što me sigurno najviše pogodilo jeste grozno vrijeđanje moje majke, pogledajte kakvim smo to monstrumima okruženi, pogledajte taj vokabular i primitivnost, zar može gore, podlije i gnusnije od ovog, u šta su se to ljudi pretvorili?! Moja Mila sada puno brine za mene i najgore je što je u ovom trenutku ne mogu zagrliti i utješiti pa ću reći ovako javno: “Majčice moja, ne plači, dobro sam!”

Bog me štiti i On je uvijek uz mene. Hvala vam svima što ste ljubav koja mi sada više nego ikad treba, što me nikad niste napustili i što skupa sa mnom sve ovo prolazite. Teško breme je na mojim plećima al uvijek vjerujem da dobro pobjedjuje zlo i to mi daje snagu – napisao je Božo.

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO