Svijet

MAJKA IZ PAKLA Držala je kćerku (6) u kavezu za pse, a to je samo DIO HORORA

Kućica na imanju okruženom šumom djeluje kao raj za djecu, ali za jednu djevojčicu je bila pakao.

MAJKA IZ PAKLA Držala je kćerku (6) u kavezu za pse, a to je samo DIO HORORA
FOTO: PROFIMEDIA

Više od godinu dana šestogodišnju djevojčicu iz Burgevedela, kod Hanovera, zlostavljala je rođena majka. Zatvarala ju je u kavez za pse i stavljala joj ogrlicu za dresiranje pasa koja daje blage elektrošokove.

Četrdesetčetvorogodišnja žena odgovara pred Pokrajinskim sudom u Hanoveru zbog teškog zlostavljanja djeteta.

Na početku suđenja, majka je navela da je djevojčica izmišljala priče. Otac nije stanovao s njima, ali je jednom oslobodio uplakanu kćerku iz kaveza za pse. Na sebi je imala samo donji veš.

Kako se navodi u optužnici, majka je u od avgusta 2016. do septembra 2017. brutalno kažnjavala kćerku. Osim što ju je zaključavala u kavez za transport pasa, ostavljala ju je u šumi i tukla bičem, kožnim kaišem i komadima drveta.

Te drastične kaznene mjere primjenjivala je kad god je, prema njenom mišljenju, kćerka bila neposlušna ili drska – rekao je za Hanoverše algemajne cajtung Tomas Klinge, portparol tužilaštva u Hanoveru.

Ogrlica koju joj je stavljala namjenjena je psima, a omogućava da se pomoću daljinskog upravljača zadaju slabi, ali bolni strujni udari i zakonom je zabranjena u Njemačkoj. Žena je navodno imala takvu ogrlicu zato što je gajila pse.

Za djevojčicine muke saznalo se kada se povjerila bliskoj osobi. U optužnici se navodi da dijete, koje danas ima devet godina, ima izražen strah od vezivanja zbog pretrpljenih patnji. Ona i njena mlađa sestra povjerene su na staranje Službi za brigu o omladini.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu