Zabava

"Majka mi je umrla na rukama, bio sam i beskućnik" Glumac progovorio o najtežim momentima u životu

Iako je godinama unazad prisutan na malim ekranima, o glumcu Slaviši Čuroviću malo toga se zna. Osim što je u braku sa koleginicom Tijanom, Slaviša je jednom prilikom otkrio da je preživio veoma teške momente i da je živio kao beskućnik.

Slaviša Čurović
FOTO: YOUTUBE/PRAKTIČNA ŽENA / SCREENSHOT

Slavišu Čurovića publika je imala prilike da gleda u mnogim serijama, najviše pažnje privukao je u “Igrama sudbine”, ali su tu i serije: “Južni vetar”, “Stižu dolari”, “Bela lađa”, serije rađene po romanima Mir Jam…

Glumac se prije nešto manje od deceniju suočio sa velikom životom tragedijom.

– Majka mi je umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovdje u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovića i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo – rekao je tada Slaviša u emisiji “Praktična žena” i dodao:

– Vjerovatno bi se prosječan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao – rekao je glumac.

Pročitajte još

U jednom trenutku glumcu su pokazali fotografiju majke, a on je briznuo u plač.

– Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite – rekao je kroz suze.

Dalje je dodao:

– Slab sam na dvije osobe u životu, na moju majku i kćerku, a kćerka ima istu sudbinu, istu… Majka je bila najbolji čovjek na svijetu… Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj kćerki.

Inače, Slaviša je u braku sa koleginicom Tijanom Čurović, a kako je tada otkrio, u tom trenutku njegova bivša supruga i majka su se odlično slagale:

– Rekla mi je u testamentu majka: “Znaš šta sine, ti si najbolji čovjek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše”… Bili smo jako bliski, znaš da se svekrve i snahe ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama – eto to nikad nisam čuo – rekao je on prije dvije godine, piše Blic.

Glumac se osvrnuo i na razvod kroz koji je prošao:

– Nemojte ljudi da se razvodite, molim vas, to je strašno, dijete mi je imalo sedam godina… Dijete mi je osjetljivo, plače za sitnicu. Taj razvod, te suze kćerkine nikada neću zaboraviti… Razvod je katastrofa ako imate djecu. Ja sam isto osjetljiv, rastrgli bi me da znaju da sam nježan – iskren je bio glumac.

U međuvremenu, Slaviša i Tijana su se pomirili i sada uživaju u čarima zajedničkog života sa svojom mezimicom Tajom.

Najnovije vijesti Srpskainfo i na Viberu
Prihvati notifikacije