Svijet

Majku i njene bebe odvojila snježna mećava: Kada je konačno vidjela SVOJE ČETVORKE, buknule su emocije (VIDEO)

Snježna mećava razdvojila ju je od bebi četvorki, a kada je konačno uspjela da ih vidi, briznula je u plač, a video tog susreta postao je viralan.

Majku i njene bebe odvojila snježna mećava: Kada je konačno vidjela SVOJE ČETVORKE, buknule su emocije (VIDEO)
FOTO: Z. ILIĆ/RAS SRBIJA

Starlin i Bil Kaferata dobili su prošlog mjeseca četvorke, a kada su čuli da će u Teksasu padati snijeg, nisu bili zabrinuti, jer su oboje odrasli u Nju Džersiju, gdje su zimske vremenske nepogode uobičajena stvar.

Nažalost, postalo je mnogo gore nešto što su očekivali. Milioni ljudi u Teksasu smrzavali su se u kućama s ograničenim ili nikakvim pristupom električnoj i toplotnoj energiji, piše Tudej. A Starlin i njen suprug nisu mogli da dođu do djece.

Pročitajte još

Dok je trajalo nevrijeme, bebe su bile udaljene više do 40 kilometara od roditelja, na odjeljenju intenzivne njege u bolnici “St. David’s North Austin Medical Center”. Starlin se porodila u 31. nedjelji trudnoće i bebe su od rođenja u ovoj jedinici zdravstvene njege.

– Putevi nisu bile prohodni. Izvukao sam svoj kamion sa prilaza i zaglavio se na tri sata. Bila je to samo zaleđena, ledena olupina – ispričao je Bil.

Osam dana on i njegova supruga nisu mogli da posjete kćerke Leonon, Stelu i Frančesku i sina Enza.

– To je bilo apsolutno brutalno. Taj osjećaj da ne možeš da dođeš do svoje djece -poručila je Starlin koja je dodala da su medicinske sestre, kao i ostatak osoblja, bili nevjerovatno predusretljivi i brižni. Omogućili su njoj i njenom suprugu da bebe vide preko videopoziva.

Kada je konačno došao trenutak da uživo vide svoje bebe, tata Bil je taj susret zabilježio kamerom.

– Izgledali su toliko drugačije. Bili su veće. To mi je bilo jako emotivno – rekla je mama.

U međuvremenu su djevojčice Frančeska i Lenon “stigle” kući gde im se veoma obradovala starija sestra Zoi. Očekuje se da im se uskoro pridruže i Stela i Enzo, prenosi Blic žena.