Zabava

Maloljetna Milica iz Zadruge bila u vezi sa Igorom: Svi ga znate iz popularne emisije, očekuje se karambol u rijalitiju (FOTO)

Milica Veselinović (17) koja je ušla u rijaliti program "Zadruga 5", napravila je pravu pometnju kada je uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem. A sada je počelo da se šuška kako je ona bila u vezi i sa Igorom Spasojevićem, zvanim Noris.

Maloljetna Milica iz Zadruge bila u vezi sa Igorom: Svi ga znate iz popularne emisije, očekuje se karambol u rijalitiju (FOTO)
FOTO: TV PINK / SCREENSHOT

Igorov drug koji je takođe u rijalitiju “Zadruga”, pitao je Milicu da mu objasni kako napolju nije bila u vezi sa Igorom, zbog čega mu se ona pravdala.

– Igor i ja smo ušli u priču. Mi smo drugari, trebalo je da uđemo u priču da budemo zajedno u “Zadruzi” – govorila je Milica, dok joj ovaj nije kupio njenu priču.

– Ne, niste drugari. Nemoj da me lažeš – rekao je zadrugar.

Inače, Igor Spasojević učestvovao je u emisiji “Brak na neviđeno”, a šuška se da postoji mogućnost da uđe i u “Zadrugu 5”.

Pošto je Milica prva imala intimne odnose u rijalitiju, zadrugari, ali i gledaoci počeli su da pričaju o tome kako je maloljetnica imala odnose i sa Igorom, što ona žustro demantuje.

Ipak, sudeći po komentarima ispod klipova, veliki je broj onih koji joj ne vjeruju, te navode da će nastati pravi karambol kad Noris bude ušau u rijaliti, piše Blic.

Prihvati notifikacije