Možete da nas pratite
i putem aplikacije za
Besplatno na

“MAMA, DAJEM TI OVAJ VELIKI POKLON” Djevojčica (10) se ubila da bi njena mama postala NAJSREĆNIJA OSOBA NA SVIJETU

Svijet
Autor:

Foto: Profimedia

Desetogodišnja djevojčica, pored čijeg je beživotnog tijela nađena oproštajna poruka u kojoj piše da se ubila da bi njena majka “postala najsrećnija osoba na svijetu”, objesila se u Meksiku šestog januara, na praznik Sveta tri kralja, kada članovi porodice, u skladu sa običajima, razmjenjuju poklone.

– Draga Tri mudraca, jedino što tražim od vas je da moja mama postane najsrećnija žena na svijetu kada mene više ne bude, jer joj od trenutka kad sam se rodila samo stvaram bol i uništavam život, zato što nas je tata zbog mene napustio – napisala je u neizmjerno tužnoj poruci.

– Molim mamu da bude smirena, da ne radi mnogo, a najljepše što mogu da joj poželim je da bude srećna. Nadam se da ćeš me se jednog dana sjetiti i da ćeš me najzad zagrliti kada dođeš na nebo.

– Mislim da ću te najviše obradovati ako se ubijem, jer si mi uvijek govorila da bi voljela da se nikad nisam rodila. Toliko te volim, mama, znam da Tri sveta kralja ne postoje, ali ti dajem ovaj veliki poklon.

Komšije kažu da im djevojčica nije izgledala kao da ima probleme. Istraga je u toku, a lokalni mediji prenose da policija u državi Agvaskalijentes traga za majkom, čije mjesto boravka nije poznato.

(Blic)

Možete da nas pratite i putem aplikacije za Android ili iPhone/iPad.
Možete da nas pratite i na Facebook stranici

IZDVAJAMO